Διαψεύδει ο Τραμπ τα περί δυσαρέσκειάς του για τον Μνούτσιν
Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πολύ ικανοποιημένος με το έργο του υπουργού Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν
Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πολύ ικανοποιημένος με το έργο του υπουργού Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν διαψεύδοντας δημοσίευμα της Wall Street Journal που εμφάνιζε τον Αμερικανό πρόεδρο δυσαρεστημένο με τον Μνούτσιν.
«Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος και περήφανος με το έργο που επιτελεί ο υπουργός Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν», τόνισε ο Τραμπ με tweet του.
Η WSJ ανέφερε ότι ο Τραμπ κατηγορεί τον υπουργό Οικονομικών για τον διορισμό στη θέση του προέδρου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, Τζερόμ Πάουελ και την επιλογή του για σταδιακή αύξηση των επιτοκίων.
Ο Τραμπ κατηγόρησε τον περασμένο μήνα την Fed ότι κινείται πολύ γρήγορα σε ό,τι αφορά την αύξηση των επιτοκίων όταν ο πληθωρισμός είναι ελάχιστος και τα κυβερνητικά στοιχεία καταδεικνύουν μια ισχυρή οικονομία.
Ο Αμερικανός πρόεδρος ανησυχεί ότι τα υψηλά επιτόκια μπορεί να υποσκάψουν τα οικονομικά οφέλη ενόψει της προσπάθειας επανεκλογής του στις επόμενες προεδρικές εκλογές του 2020, ανέφερε η εφημερίδα.
Επικαλούμενη ανώνυμες πηγές, η WSJ τόνισε ότι ο Τραμπ επίσης εξέφρασε δυσαρέσκεια για τον Μνούτσιν για την αστάθεια της χρηματιστηριακής αγοράς και τον σκεπτικισμό του υπουργού Οικονομικών για τις εμπορικές ενέργειες του Λευκού Οίκου ενάντια στην Κίνα.
«Τα FAKE NEWS αρέσκονται να γράφουν ιστορίες για το αντίθετο, επικαλούμενες ψεύτικες πηγές, ή ζηλόφθονους, αλλά δεν είναι αλήθεια. Δεν τους αρέσει ποτέ να μου ζητήσουν μια δήλωσε επειδή θα καταστρέψει την ιστορία τους», επισήμανε ο Τραμπ στην ανάρτησή του.
- Τζένιφερ Λόπεζ: Είναι «εξαδάχτυλη»; Η φωτογραφία που προκάλεσε πανικό στα social media
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/3): Δράση με Champions League και τον επαναληπτικό τελικό του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ
- Έρχεται αφρικανική σκόνη από τη Λιβύη και την Αίγυπτο – Πού θα πέσουν λασποβροχές
- Σφυροκόπημα Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές: Εάν υπουργός άλλης κυβέρνησης έκανε τη δήλωση του Γεωργιάδη θα είχε παραιτηθεί
- «Ξεχύθηκαν» στους δρόμους στο Μαρόκο – Οπαδοί βγήκαν για να πανηγυρίσουν το Κόπα Άφρικα (vids)
- Σε εξέλιξη απεργία των νοσοκομειακών γιατρών – Συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας

