Σοβαρά επεισόδια με απολογισμό 26 τραυματίες, έλαβαν χώρα εχθές το βράδυ στο Μπουένος Αϊρες, ανάμεσα σε χούλιγκανς της Ολ Μπόϊς και αστυνομικών δυνάμεων. Τα έκτροπα άρχισαν λίγο μετά την εντός έδρας ήττα της Ολ Μποϊς από την Ατλάντε με 3-2 για το πρωτάθλημα της Γ` κατηγορίας.
Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, 16 από τους τραυματίες είναι αστυνομικοί, ενώ οι τηλεοπτικές εικόνες από το σημείο, δείχνουν περιπολικά να κατευθύνονται πάνω στους «μπαραμπράβας» οι οποίοι …απαντούν εκτοξεύοντας πέτρες και μπάρες ασφαλείας.
Οι Αρχές προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι οι χούλιγκανς της Ολ Μπόϊς, θεωρούνται από τους πιό «σκληρούς» στην Αργεντινή.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.