Συγγνώμη ζήτησε η Κατερίνα Ακριβοπούλου από τους δύο Μητροπολίτες
«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους Μητροπολίτες Μεσσηνίας κ.Χρυσόστομο και Πειραιώς κ.Σεραφείμ, που όχι απλώς έχουν δίκιο, αλλά αδικούνται αφού έχουν εκφράσει απόψεις με το αντίθετο περιεχόμενο από αυτό που είπα εγώ και έχει δίκαιο και ο Μητροπολίτης που μιλά για ένδικα μέσα»
Η θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν τα λεγόμενά της κατά των μητροπολιτών ανάγκασαν την δημοσιογράφο Κατερίνα Ακριβοπούλου να αναδιπλωθεί ζητώντας και συγγνώμη. Μάλιστα είπε ότι έκανε λάθος γιατί είχε… πυρετό.
Με τις απειλές των μητροπολιτών Σεραφείμ και Χρυσοστόμου για προσφυγή στη Δικαιοσύνη σχετικά με όσα είπε περί χρυσαυγιτών και ακροδεξιών η κ.Ακριβοπούλου, στην έναρξη της σημερινής της εκπομπής είπε μεταξύ άλλων: Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους Μητροπολίτες Μεσσηνίας κ.Χρυσόστομο και Πειραιώς κ.Σεραφείμ, που όχι απλώς έχουν δίκιο, αλλά αδικούνται αφού έχουν εκφράσει απόψεις με το αντίθετο περιεχόμενο από αυτό που είπα εγώ και έχει δίκαιο και ο Μητροπολίτης που μιλά για ένδικα μέσα.
Συνεχίζοντας η κ. Ακριβοπούλου είπε ότι όταν αναφέρθηκε στους δύο Μητροπολίτες, είχε στο μυαλό της έναν τρίτο: Τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιο που ήταν αξιωματικός της χωροφυλακής επί χούντας». Για να δικαιολογηθεί πάντως, η δημοσιογράφος υποστήριξε ότι χθες ήταν μια δύσκολη μέρα, γιατί τόσο εκείνη, όσο και οι δύο συμπαρουσιαστές της είχαν …πυρετό.
- IRIS: Πάνω από 3 εκατ. ευρώ αγορές σε φυσικά καταστήματα στον πρώτο μήνα υποχρεωτικής εφαρμογής
- Ιράν: Συνεχίζονται οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις ενάντια στην ακρίβεια – Σκληρή καταστολή, αύξηση των νεκρών
- LEGO moments: Παίζουμε και χτίζουμε αναμνήσεις
- Πόσο πολύτιμες είναι οι σαρδέλες για την υγεία του σκύλου και της γάτας;
- Η DC «ψωνίζει» από τη Marvel για να πατήσει στην κορυφή: Ο σταρ των Avengers που θέλουν στο sequel του Batman
- Τι ισχύει με τον Γιαμπουσέλε στους Νικς: Οι «ματιές» για ανταλλαγή, ο Παναθηναϊκός και η trade deadline



