Ακονίζουν τα μαχαίρια τους στη Super League και ετοιμάζονται για τη νέα κόντρα με την ΕΠΟ που έχει ανοίξει.
Αφορμή είναι η πρόταση της Ομοσπονδίας να αλλάξουν την τρέχουσα περίοδο, (ξανά) οι ποινές στις ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια τον ερχόμενο Απρίλιο από τις Επιτροπές Αδειοδότησης. Η ΕΠΟ προτείνει την κατάργηση της αφαίρεσης των βαθμών, μέτρο που ψηφίστηκε την τελευταία στιγμή πέρσι, αποκλειστικά για να γλυτώσει τον υποβιβασμό ο Παναθηναϊκός και σειρά από άλλα μέτρα, όπως η επιτήρηση των ομάδων σε ότι αφορά τα οικονομικά τους και η υποχρεωτική συμμετοχή συγκεκριμένου αριθμού Ελλήνων ποδοσφαιριστών στις ομάδες, για τους αγώνες του πρωταθλήματος.
Ο Αθηναϊκός έβγαλε μέταλλο στην Τουρκία, νίκησε τη Μερσίν με 77-75, όμως δεν κατάφερε να καλύψει το -5 του πρώτου αγώνα κι έτσι δεν κατάφερε να σηκώσει το δεύτερο EuroCup στην Ευρωπαϊκή του ιστορία.
Η ΑΕΚ δεν έκανε γκολ τις ευκαιρίες που είχε, αντιθέτως πλήρωσε ακριβά τα λάθη της στην άμυνα κι έτσι μετά την ήττα της με 3-0 από τη Ράγιο στην Ισπανία, θα έχει πολύ δύσκολο έργο στον επαναληπτικό.