Άλλαξε ώρα το ντέρμπι των αιωνίων στο ΟΑΚΑ λόγω Εθνικής
Το ματς ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό (18/11) ήταν αρχικά προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19:00, ωστόσο, λόγω του παιχνιδιού της Εθνικής με την Εσθονία αποφασίστηκε το τζάμπολ να γίνει στις 18:00
Το μεγάλο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό δεσπόζει στο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Basket League, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται ξανά στο ΟΑΚΑ, λίγες ημέρες μετά την αναμέτρηση για την Ευρωλίγκα, στην οποία είχαν επικρατήσει οι Πράσινοι με 93-80.
Η μάχη των δύο «αιωνίων» αρχικά ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής στις 19:00, ωστόσο, λόγω του παιχνιδιού της Εθνικής ομάδας με την Εσθονία στο ΟΑΚΑ για το Nations League, αποφασίστηκε το τζάμπολ να γίνει μια ώρα νωρίτερα.
Ως εκ τούτου, το μεγάλο ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό θα ξεκινήσει στις 18:00 και όχι στις 19:00, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Οσον αφορά στο ματς της Εθνικής με την Εσθονία, ο αγώνα της γαλανόλευκης θα ξεκινήσει στις 21:45.
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους
- FT: Οι αυτοκινητοβιομηχανίες απορρίπτουν την πρόταση της ΕΕ για «made in Europe» οχήματα
- Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα ξανά στην 11η θέση
- Σαχάρα το Ηράκλειο – «Πνίγηκε» από την αφρικανική σκόνη
- Europa League: Πρόκριση στα πλέι οφ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, νίκη 8άδας η Ρόμα – Η βαθμολογία
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)



