Νεκρό 4χρονο αγόρι από το τροχαίο στην Εγνατία Οδό
Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, ο οδηγός του βαν ήταν αλλοδαπός που είχε αναλάβει να μεταφέρει παράνομα πρόσφυγες και μετανάστες, από τον Εβρο στη Θεσσαλονίκη
Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Εγνατία Οδό στο ύψος του κόμβου των Βρασνών, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, όταν βαν, το οποίο μετέφερε πρόσφυγες, συγκρούστηκε με νταλίκα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα 4χρονο παιδί ήταν το μοναδικό θύμα της θανατηφόρας σύγκρουσης, ενώ στους 27 ανέρχεται ο αριθμός των τραυματιών, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά.
Ανάμεσα στους τραυματίες, σύμφωνα με το seleo.gr, είναι και οι δύο διακινητές, ενώ οι περισσότεροι μετανάστες είναι από το Ιράκ, τη Σομαλία και το Μπαγκλαντές.
Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, ο οδηγός του βαν ήταν αλλοδαπός που είχε αναλάβει να μεταφέρει παράνομα πρόσφυγες και μετανάστες, από τον Εβρο στη Θεσσαλονίκη.
Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας, καθώς και δώδεκα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και δύο Κινητές Μονάδες. Οι τραυματίες, η κατάσταση των οποίων παραμένει άγνωστη, μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της Νέας Μαδύτου.
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αθήνα SOS
- Βουλή: Η ψήφος των αποδήμων στην Ολομέλεια – Την Πέμπτη η ονομαστική ψηφοφορία
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε 0-1: Ήττα-σοκ για τη «Βασίλισσα» και στο -4 από την κορυφή
- Παλαιστίνη: Σκοτώθηκαν δύο αδέλφια σε επίθεση Ισραηλινών εποίκων στη Δυτική Όχθη
- Απέπλευσαν οι φρεγάτες «Κίμων» και «Ψαρά» για την Κύπρο
- Δεύτερη προσαγωγή για φερόμενη κατασκοπεία στην Κρήτη – Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. Τούρκος υπήκοος

