Χουλτ για Τσόσιτς: «Ζητήσαμε συγγνώμη ο ένας στον άλλον»
Το σχόλιο του Νίκλας Χουλτ για το επεισόδιο του με τον Ούρος Τσόσιτς
Λήξαν χαρακτήρισε το συμβάν με τον Ούρος Τσόσιτς ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ, Νίκλας Χουλτ αποκαλύπτοντας ότι ακολούθησε η εκατέρωθεν συγγνώμη.
Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν αψιμαχία κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Μπάγερν Μονάχου και μάλιστα ο Σέρβος στόπερ έφτασε σε σημείο να τραβήξει την κοτσίδα του Σουηδού.
«Ανταλλάξαμε κάποια λόγια μεταξύ μας. Είχαμε μία διαφωνία. Τέτοια πράγματα συμβαίνουν κατά την διάρκεια μιας αναμέτρησης μες το γήπεδο. Μιλήσαμε μετά το παιχνίδι. Στο βίντεο δείχνει χειρότερο από ότι ήταν στην πραγματικότητα. Δεν θυμάμαι τι ακριβώς είπαμε. Φωνάξαμε ανόητα πράγματα ο ένας τον άλλον. Είναι πράγματα που συμβαίνουν μέσα σε ένα γήπεδο. Όταν παίζεις απέναντι στην Μπάγερν δεν κουράζονται μόνο τα πόδια, αλλά και το μυαλό. Ζητήσαμε συγγνώμη ο ένας στον άλλον μετά το τέλος του ματς».
- LIVE: Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός
- Ιωάννινα: Σοκάρει ο 16χρονος που δέχθηκε άγρια επίθεση από ομάδα ανηλίκων
- Η κρίσιμη εβδομάδα των κεντρικών τραπεζών
- Παναθηναϊκός: Η αρχική 11άδα κόντρα στον Παναιτωλικό
- Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ (pic)
- Κουβέιτ: Ιταλική βάση που χρησιμοποιείται από τις ΗΠΑ επλήγη από drone – Έχει δοθεί εντολή μερικής εκκένωσης



