Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τσόσιτς: «Ντρέπομαι για αυτό που έκανα!»

Τσόσιτς: «Ντρέπομαι για αυτό που έκανα!»

O Oύρος Τσόσιτς έκανε την απαράδεκτη ενέργεια να τραβήξει από τα μαλλιά τον Νίκλας Χουλτ για μια φάση, με τον Σέρβο στόπερ λίγη ώρα μετά να μετανιώνει.

Ο Σέρβος αμυντικός της Ένωσης ήταν μετανιωμένος για την πράξη του και στις δηλώσεις του ζήτησε συγγνώμη απ’ όλους, τονίζοντας πως είναι ντροπή αυτό που έκανε.

«Ντρέπομαι γι’ αυτό που έκανα, αυτό που είδατε δεν είμαι εγώ. Με τον Χουλτ έχουμε φοβερή σχέση και πάντα γελάμε στην προπόνηση. Τώρα που το βλέπω σε βίντεο ντρέπομαι για τον εαυτό μου. Δεν αναγνωρίζω αυτό που έκανα. Μεταξύ μας δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και το είπα και στα αποδυτήρια. Δεν είναι δυνατόν να δείχνω τέτοια εικόνα μπροστά σε όλο τον κόσμο. Δεν έχω καμία δικαιολογία. Ζητάω συγγνώμη από την ομάδα, τον κόσμο, τον Χουλτ, τους δικούς μου ανθρώπους. Από όλους. Είμαι ένας άνθρωπος που πάντα κάνει πλάκα στα αποδυτήρια και γελάμε»

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024