
Καραμπόλα τριών Ι.Χ στο Χαϊδάρι – Δύο τραυματίες
Δύο τραυματισμένα άτομα απεγκλωβίστηκαν και παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ για να μεταφερθούν στο νοσοκομείο
Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων σημειώθηκε τα ξημερώματα στη λεωφόρο Αθηνών με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο από τα άτομα που επέβαιναν στα αυτοκίνητα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του ενός οχήματος έχασε τον έλεγχο και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να παρασύρει με ένα μηχανάκι το οποίο ήταν σταθμευμένο εκεί, και τα δύο οχήματα να «καρφωθούν» στη τζαμαρία μιας παρακείμενης καφετέριας.
Όπως αναφέρει σε tweet της η Πυροσβεστική, στο σημείο επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με δύο οχήματα. Δύο τραυματισμένα άτομα απεγκλωβίστηκαν και παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ για να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.
Το ατύχημα έγινε στη συμβολή των οδών Γ. Παπανδρέου και Λ. Αθηνών στο Χαϊδάρι.
Τραυματισμένα #απεγκλωβίστηκαν 2 άτομα από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο και παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ, συνέπεια τροχαίου, στη συμβολή των οδών Γ. Παπανδρέου & Λ. Αθηνών στο Χαϊδάρι Αττικής. Επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 6 Νοεμβρίου 2018
- Λίβανος: 11 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Κοριτσάκι 4 ετών ανάμεσά τους
- Πετρέλαιο: Ανοίγουν με άνοδο οι αγορές και οι τιμές για το WTI και το Brent ξεπερνούν τα 110 δολάρια το βαρέλι
- Νιγηρία: Τουλάχιστον 17 νεκροί σε επίθεση ενόπλων
- ΗΠΑ: Σφοδρές αντιδράσεις για το «παραλήρημα» του Τραμπ – «Αντισταθείτε στην τρέλα του»
- Σπάθας: «Οι λεπτομέρειες στο γκολ του Γιαζίτσι που ακυρώθηκε» (vid)
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: «Θεσμική σκευωρία»

