Ό,τι και να λέει ο καθένας από εμάς, ότι και να γράφει, ότι και να λέει, ότι και να συζητάει με τους φίλους του ή τους γνωστούς του, το δεδομένο είναι ένα. Τις αποφάσεις θα τις πάρουν οι αρμόδιοι. Αυτοί που έχουν την ευθύνη. Ο πρόεδρος, δηλαδή, της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης και ο αθλητικός διευθυντής, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος.
Ανεξάρτητα από την απόφαση που θα ληφθεί στο θέμα προπονητή, ανεξάρτητα από το αν τελικά αποχωρήσει ή παραμείνει ο Πάκο Ερέρα, το ζητούμενο είναι ένα. Να επανέλθει η ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Θα πρέπει να φροντίσουν για να γίνει αυτό, αυτοί που έχουν την ευθύνη.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Η ελληνική άμυνα δεν απομάκρυνε σε ένα κόρνερ των Γερμανών κι έτσι ο Ελ Μάλα βρήκε την ευκαιρία να κάνει το 1-0 για τη Γερμανία μόλις στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης με σκόρερ τον Ελ Μάλα.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε γνωστές τις αρχικές επιλογές του για το φιλικό τεστ απέναντι στην Ουγγαρία. Εκτός έμειναν όπως αναμενόταν οι Κωνσταντέλιας, Ζαφείρης και Καρέτσας.