Έρευνα για «ξέπλυμα» μαύρου χρήματος και σε αγγλική ομάδα

Οι αγγλικές Αρχές διεξάγουν έρευνα για υπόθεση «ξεπλύματος» μαύρου χρήματος και σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, στο «μικροσκόπιο» των αρχών είναι και μια ομάδα στο Μεγάλο Νησί.

Μεγάλη έρευνα είναι σε εξέλιξη στην Αγγλία αναφορικά με υπόθεση «ξεπλύματος» μαύρου χρήματος και τα αποτελέσματα των ερευνών της αγγλικής αστυνομίας αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί είναι πως στο «μικροσκόπιο» των αρχών έχει μπει και μια ποδοσφαιρική ομάδα στο μεγάλο Νησί κάτι που έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις.

Το όνομα του συλλόγου δεν έχει διαρρεύσει, ωστόσο οι δηλώσεις που έκανε ο υπεύθυνος των ερευνών, Μπεν Γουάλας αποδεικνύουν την βαρύτητα που δίνουν οι αγγλικές Αρχές στην διαλεύκανση της υπόθεσης.

«Υπάρχει ένας ή περισσότεροι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι που ερευνώνται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Δεν θέλω να πω πόσοι σύλλογοι είναι στο μικροσκόπιο ούτε επίσης να κατονομάσω κάποια ομάδα» υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Γουάλας.

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι με τις συγκεκριμένες έρευνες ασχολείται και επιτροπή της αρμόδιας υπηρεσίας, με τον Γουάλας να δέχεται ερώτηση αναφορικά με τον αριθμό των ομάδων που είναι υπό καθεστώς έρευνας. Ο Γουάλας αρκέστηκε να δηλώσει πως ο χώρος του ποδοσφαίρου δεν μπορεί να εξαιρεθεί από τις έρευνες και γι’ αυτό το λόγο γίνονται οι έρευνες. Εκπρόσωπος της επιτροπής πάντως τόνισε ότι οι έρευνες συνεχίζονται και πως μέχρι στιγμής δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εναντίον κάποιας ομάδας. Γίνεται πάντως εύκολα αντιληπτό ότι η υπόθεση παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Καβάλα: Αποκλεισμός του κτιρίου της Αντιπεριφέρειας από τους αγρότες – Έριξαν άχυρα, σταφύλια και γάλα

Αγρότες και κτηνοτρόφοι  της περιοχής, με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο της αντιπεριφέρειας στην Καβάλα, διατρανώνοντας την απόφαση για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων

Σύνταξη

Ο Κούζμα διέψευσε τα περί ομιλίας του Αντετοκούνμπο στα αποδυτήρια των Μπακς

Αμερικανικά ρεπορτάζ ανέφεραν προ ημερών ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στους συμπαίκτες του για τις φήμες περί αποχώρησής του, ωστόσο ο Κάιλ Κούζμα διέψευσε πως κάτι τέτοιο συνέβη.

Σύνταξη

Η Πολυκατοικία ως memento mori - Το συγκινητικό ντοκιμαντέρ της Σελάνας Ε. Βροντή με φόντο την ελληνική κρίση του 2010

Το ντοκιμαντέρ της Σελάνας Ε. Βροντή με τίτλο «Η Πολυκατοικία» θα προβληθεί στον κινηματογράφο Δαναός το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στις 17:00, προσφέροντας μια συγκινητική και αναστοχαστική ματιά στην καθημερινή ζωή μιας αθηναϊκής πολυκατοικίας με φόντο την ελληνική κρίση του 2010.

Σύνταξη

Αναδιάταξη στον φορολογικό χάρτη με νέο μείγμα μέτρων - Κερδισμένοι και χαμένοι

Οι αλλαγές στη φορολογία αγγίζουν μισθωτούς, ιδιοκτήτες, νέους και οικογένειες - Οι αλλαγές στοχεύουν σε μείωση του βάρους στη βάση της πυραμίδας, ενίσχυση δημογραφίας και διόρθωση χρόνιων στρεβλώσεων

Αθανασία Ακρίβου
Αθανασία Ακρίβου

Εξεταστική: Αρνείται να καταθέσει πάλι ο «Φραπές» – Δικαίωμα στη σιωπή επικαλείται ο Ξυλούρης

Ο επονομαζόμενος και ως «φραπές», αυτή τη φορά παρέστη στην αίθουσα 223 του μεγάρου του Κοινοβουλίου ωστόσο κατέθεσε ενώπιον της εξεταστικής υπόμνημα με το οποίο δηλώνει δικαίωμα στη σιωπή και αρνείται να απαντήσει στις ερωτήσεις των βουλευτών

Παναγιώτης Τζαννετάτος
Παναγιώτης Τζαννετάτος
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007