Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου : Καλή η εικόνα του νησιού
Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Λ.Νιοτόπουλος
Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου Λ.Νιοτόπουλος για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί μετά τον ισχυρό σεισμό των 6,5 Ρίχτερ στις 01:54 την Παρασκευή.
«Οι κάτοικοι είναι καλά και στις υποδομές δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, όλα λειτουργούν» δήλωσε ο κ. Νιοτόπουλος. Όπως επισήμανε, κλιμάκια των υπηρεσιών είναι στους δρόμους του νησιού προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν προβλήματα και να συμβάλλουν στο να μην επικρατήσει πανικός μεταξύ των κατοίκων.
Όπως τόνισε, κάποια μικρά προβλήματα που έχουν εντοπιστεί, έχουν ήδη αντιμετωπιστεί, ενώ έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στο νησί, με ελάχιστες εξαιρέσεις σε κάποια σημεία της πόλης, που αντιμετωπίζονται αυτήν τη στιγμή.
Ο αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου δήλωσε ότι βρίσκεται διαρκής σύσκεψη στο κέντρο επιχειρήσεων, ενώ ελήφθη απόφαση να μην λειτουργήσουν τα σχολεία και οι δημόσιες υπηρεσίες την Παρασκευή, προκειμένου τα συνεργεία μηχανικών να προχωρήσουν σε ελέγχους για να εντοπίσουν τυχόν ζημιές.
- Ειρηνικός: Νέο πλήγμα των ΗΠΑ κατά ταχύπλοου με 2 νεκρούς – Κάλεσαν και το λιμενικό να διασώσει επιζώντα
- Λίβανος: Αλλοι 4 νεκροί σε ισραηλινά πλήγματα στο νότιο τμήμα της χώρας
- Ο Ρούμπιο θα επισκεφθεί Σλοβακία και Ουγγαρία, όπου κυβερνούν σύμμαχοι του Τραμπ
- Πτώση ελικοπτέρου εναέριου-ασθενοφόρου στη Λιβύη με δύο Ρώσους πιλότους και τρεις ντόπιους [Λιβύη]
- Σουδάν: Οι φρικαλεότητες της Ελ Φάσερ επαναλαμβάνονται στην Κορντοφάν, καταγγέλλει ο ΟΗΕ
- Βενεζουέλα: Αναβλήθηκε η συζήτηση στο Κοινοβούλιο του νομοσχεδίου για τη γενική αμνηστία

