Τραγωδία με δύο νεκρά προσφυγόπουλα στα τουρκικά παράλια
Δύο προσφυγόπουλα έχασαν τη ζωή τους το πρωί της Δευτέρας σε απόσταση μόλις 50 μέτρων από τη δυτική ακτή της Τουρκίας, κοντά στο Μποντρούμ, όταν το πλοιάριο που τους μετέφερε ανετράπη και βυθίστηκε
Δύο προσφυγόπουλα έχασαν τη ζωή τους το πρωί της Δευτέρας σε απόσταση μόλις 50 μέτρων από τη δυτική ακτή της Τουρκίας, κοντά στο Μποντρούμ, όταν το πλοιάριο που τους μετέφερε ανετράπη και βυθίστηκε.
Συνολικά δεκαεπτά άνθρωποι που επέβαιναν στο πλοιάριο διασώθηκαν, ενώ άλλοι δεκαεπτά βρέθηκαν στην ακτή, όπως ανακοίνωση η ακτοφυλακή.
Τηλεοπτικές εικόνες του Reuters από την ακτή δείχνουν τις προσπάθειες που γίνονται για να ανανήψει ένα κορίτσι ενώ ένα παιδί μεταφέρεται χωρίς τις αισθήσεις του από το νερό σε ένα ασθενοφόρο.
Η ακτοφυλακή δεν έκανε γνωστές τις εθνικότητες των μεταναστών.
Δύο παιδιά άφησαν αργότερα την τελευταία τους πνοή στο νοσοκομείο, ανέφερε η ακτοφυλακή, προσθέτοντας πως οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης συνεχίζονται.
- Βολιβία: Τουλάχιστον 11 νεκροί σε σφοδρή πρόσκρουση οχήματος σε δέντρο – Οδηγούσε έφηβος «13 ως 14 ετών»
- Λίβανος: Ξανά στο στόχαστρο των ισραηλινών αρμάτων μάχης οι δυνάμεις του ΟΗΕ
- ΗΠΑ: Ο γερουσιαστής Μαρκ Κέλι μηνύει τον Πιτ Χέγκσεθ που τον κατηγορεί για «στάση»
- Η Βενεζουέλα δηλώνει έτοιμη για «νέα ατζέντα» με την Ευρωπαϊκή Ενωση
- Ουκρανία: Νέα μαζική ρωσική επίθεση στο Κίεβο – Τουλάχιστον 1 νεκρός σε πλήγμα στο Χάρκοβο
- ΗΠΑ: Ανακάλεσαν πάνω από 100.000 θεωρήσεις διαβατηρίων από τη μέρα που επέστρεψε ο Τραμπ στον Λευκό Οίκο
