Άρση των αμερικανικών κυρώσεων αναμένει η Τουρκία
Η τουρκική κυβέρνηση αναμένει ότι οι ΗΠΑ θα άρουν τις κυρώσεις που επέβαλαν σε βάρος της Άγκυρας, μετά την απελευθέρωση του Αμερικανού πάστορα Άντριου Μπράνσον, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου του προέδρου της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Η τουρκική κυβέρνηση αναμένει ότι οι ΗΠΑ θα άρουν τις κυρώσεις που επέβαλαν σε βάρος της Άγκυρας, μετά την απελευθέρωση του Αμερικανού πάστορα Άντριου Μπράνσον, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου του προέδρου της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Οι σχέσεις μεταξύ Άγκυρας και Ουάσιγκτον επιδεινώθηκαν εξαιτίας μιας σειράς θεμάτων, περιλαμβανομένης της κράτησης του Μπράνσον, και οι ΗΠΑ επέβαλαν κυρώσεις και δασμούς στην Τουρκία, προκαλώντας νομισματική κρίση στη χώρα που είδε τη λίρα να κατακρημνίζεται άνω του 40% φέτος.
Ο Άντριου Μπράνσον αφέθηκε ελεύθερος τη 12η Οκτωβρίου αφού φυλακίστηκε και τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό για περίπου δύο χρόνια, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η δίκη του για τρομοκρατία, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του.
- Στο Δήμο Πειραιά χτυπάει η καρδιά του εθελοντισμού
- Βύθιση σκάφους της Frontex στο Καστελόριζο – Η κατάσταση των τραυματιών
- Στη φυλακή ο αστυνομικός για το τροχαίο στη Βουλή με θύμα τον 63χρονο
- Σπέτσες: Σε τροχιά υλοποίησης το Μουσείο Ναυτικής Παράδοσης
- Euroleague: Sold out και τα εισιτήρια της τρίτης φάσης πώλησης για το Final Four στο ΟΑΚΑ
- Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στην Αγία Κυριακή Ιωαννίνων

