«Ο Ολυμπιακός δεν ήταν Ολυμπιακός, αλλά…»

Κύκλοι του Ολυμπιακού σχολίασαν με καυστικό τρόπο όσα έκαναν ο διαιτητής Σέζος και οι βοηθοί του στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα στο «Γεντί Κουλέ» απέναντι στον ΟΦΗ και γνώρισε τη δεύτερη ήττα του (1-0) στο φετινό πρωτάθλημα. Όπως ανέφερε και ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός δεν ήταν αυτός που μπορεί και θέλουν όλοι στο μεγάλο λιμάνι. Οι άνθρωποι του συλλόγου γνωρίζουν ότι η ομάδα τους απόψε δεν τα πήγε καλά απέναντι στον ΟΦΗ, αλλά αυτό δεν αναιρεί τα εγκλήματα που έκαναν ο διαιτητής και οι βοηθοί του.

Κύκλοι του Ολυμπιακού μετά το τέλος της αναμέτρησης ανέφεραν μεταξύ άλλων: «Ο Ολυμπιακός σήμερα δεν ήταν Ολυμπιακός. Αντίθετα, πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στη συμμορία που διοικεί το ποδόσφαιρο, γι’ αυτό που βλέπουμε από τους μεσαίους, τους πλάγιους και τις πλάγιες. Επίσης, πρέπει συγχαρητήρια σε όσους πήγαν το ποδόσφαιρο 30 χρόνια πίσω, εξαφανίζοντας τις μπάλες και πετώντας άλλες μέσα, όταν παιζόταν το παιχνίδι».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μακελειό σε καταυλισμούς προσφύγων στη ΛΔ Κονγκό

Ο επικεφαλής των καταυλισμών δήλωσε πως οι τέσσερις εγκαταστάσεις στην Μουγκούνγκα, κοντά στην πόλη Γκόμα της ΛΔ του Κονγκό, βομβαρδίστηκαν, με αποτέλεσμα τον θάνατο τουλάχιστον 11 ανθρώπων.

Σύνταξη ΙΝ

Δίωξη σε βουλευτή των Δημοκρατικών για δωροληψία και ξέπλυμα χρήματος

Ο βουλευτής των Δημοκρατικών Χένρι Κουέγιαρ έλαβε περίπου 600.000 δολάρια για να εξυπηρετήσει συμφέροντα τράπεζας και εταιρείας για περίοδο επτά ετών, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Σύνταξη ΙΝ

Στήριξη Λαβρόφ σε Ολγκίν για το Κυπριακό

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας συναντήθηκε στη Μόσχα με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο.

Σύνταξη ΙΝ

Πάνω από 12.000 όπλα κατασχέθηκαν στην Ονδούρα

Στα χιλιάδες όπλα που κατασχέθηκαν στην Ονδούρα περιλαμβάνονται εκτοξευτήρες οπλοβομβίδων, τουφέκια εφόδου AK-47, ημιαυτόματα τουφέκια AR-15, κυνηγετικές καραμπίνες, εκρηκτικά κ.ά.

Σύνταξη ΙΝ

Τρία πτώματα βρέθηκαν σε επαρχία όπου αγνοούνταν Αυστραλοί και Αμερικανός

Οι Κόλουμ και Τζέικ Ρόμπινσον, αδέλφια από την Αυστραλία, και ο Τζακ Κάρτερ Ρόουντ, υπήκοος των ΗΠΑ, αναφέρθηκε στις αρχές πως αγνοούνται την 29η Απριλίου, ενώ έκαναν διακοπές στο Μεξικό.

Σύνταξη ΙΝ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007