«Μύδροι» Μόσχας κατά ΗΠΑ για το Μακεδονικό
Το ρωσικό ΥΠΕΞ τονίζει πως οι ΗΠΑ ασκούν πίεση στους βουλευτές της αντιπολίτευσης των Σκοπίων ώστε να «σύρουν» τη χώρα εντός του ΝΑΤΟ
Για «χυδαία παρέμβαση» αλλά και για «υποσχέσεις διάφορων δώρων» της Δύσης προς τους βουλευτές της αντιπολίτευσης στην ΠΓΔΜ έκανε λόγο το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών με αιχμηρή ανακοίνωσή του.
Το ρωσικό ΥΠΕΞ τονίζει πως οι ΗΠΑ ασκούν πίεση στους βουλευτές της αντιπολίτευσης των Σκοπίων ώστε να «σύρουν» τη χώρα εντός του ΝΑΤΟ.
«Πολλά καλέσματα από την άλλη πλευρά του ωκεανού καλούν να μη χαθεί η ‘ιστορική ευκαρία’ και υποσχέσεις διάφορων δώρων για τη σωστή απόφαση έχουν πέσει πάνω στους βουλευτές της αντιπολίτευσης» αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει: «Η χυδαία παρέμβαση από τις ΗΠΑ και την ΕΕ σε εσωτερικά ζητήματα των Σκοπίων συνεχίζεται».
«Το επίπεδό της έχει ξεπεράσει όλα τα όρια που μπορεί κανείς να σκεφτεί» επισημαίνεται σε έντονο ύφος, συμπληρώνοντας πως «η απόφαση -να συρθεί η πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ- πρέπει να υλοποιηθεί με κάθε κόστος».
- Τεχεράνη: Δορυφορική εικόνα δείχνει καταστροφές στην επίσημη κατοικία του Χαμενεΐ
- Βούτσιτς: Στο Ιράν γίνεται αυτό που έγινε το 1999 στην Γιουγκοσλαβία
- Ηρακλής: Οι πανηγυρισμοί των «κυανόλευκων» για την άνοδο στη Super League (vids)
- Ιράν: Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός «εξ όσων γνωρίζω», λέει ο ΥΠΕΞ Αραγτσί – Η Τεχεράνη επιθυμεί την «αποκλιμάκωση»
- Super League 2: Αναγέννηση Καρδίτσας – Ηρακλής 0-1: Επέστρεψε και μαθηματικά στα «σαλόνια» ο Γηραιός!
- Γιώργος Μαζωνάκης: Εμφανίστηκε με μουστάκι στη σκηνή




