Αστυνομικός βρέθηκε ξυλοκοπημένος και δεμένος σε σπίτι στη Νίκαια
Μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ πήγαν για έλεγχο στο διαμέρισμα μετά από τηλεφώνημα ενοίκων της πολυκατοικίας για περίεργη φασαρία μέσα στην νύχτα.
Ξυλοκοπημένος και δεμένος βρέθηκε αστυνομικός σε διαμέρισμα στην περιοχή της Νίκαιας.
Μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ πήγαν για έλεγχο στο διαμέρισμα μετά από τηλεφώνημα ενοίκων της πολυκατοικίας για περίεργη φασαρία μέσα στην νύχτα.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον συνάδελφό τους δεμένο και ξυλοκοπημένο, ενώ οι αλλοδαποί που διέμεναν εκεί τους επιτέθηκαν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αλλοδαποί που βρίσκονταν στο διαμέρισμα ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς και μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα.
Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και περιμένουν την κατάθεση του αστυνομικού για να ρίξουν φως στην περίεργη αυτή υπόθεση.
- Συνεχίζεται το ράλι στα ενοίκια – Οι δέκα πιο ακριβές περιοχές
- Αλβανία: Αντικυβερνητική διαδήλωση – Μολότοφ, τραυματισμοί και συλλήψεις
- Συνταγή: Φριτάτα με πατάτες και τυρί
- Η αντιαεροπορική άμυνα της Ρωσίας απέκρουσε επιδρομή drones της Ουκρανίας
- Νότιο Σουδάν: Νέα κλιμάκωση της βίας, έκκληση για πολιτική λύση και προστασία αμάχων στο ΣΑ του ΟΗΕ
- Πόση ενέργεια μας έχει απομείνει;




