Γέννησε η Πίπα Μίντλετον
Η Πίπα Μίντλετον, η αδελφή της Δούκισσας του Κέμπριτζ Κέιτ, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα αγόρι
Η Πίπα Μίντλετον, η αδελφή της Δούκισσας του Κέμπριτζ Κέιτ, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα αγόρι.
Η 35χρονη Πίπα Μίντλετον, που είναι παντρεμένη με τον χρηματιστή Τζέιμς Μάθιους, τράβηξε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας στον γάμο της αδελφής της, το 2011, με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ.
Το νέο μωρό είναι ξαδελφάκι των τριών παιδιών του πριγκιπικού ζεύγους, του Τζορτ, 5 ετών, της Σαρλότ, 3 ετών και του Λούι, που είναι μόλις 5 μηνών.
Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ δήλωσαν «κατενθουσιασμένοι» με το νέο μέλος της οικογένειάς.
Η Πίπα γέννησε την Δευτέρα, την ίδια ημέρα που τα ανάκτορα ανακοίνωσαν ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγος του, Μέγκαν, η Δούκισσα του Σάσεξ, θα γίνουν γονείς την άνοιξη.
- Αηδία κι απόλαυση – Το ελβετικό τυρί που μυρίζει σαν βρώμικη κάλτσα και λατρεύεται τις γιορτές
- Πολλές ημερομηνίες, μία Πρωτοχρονιά – Πώς και πότε γιορτάζουν την αλλαγή του χρόνου ανά τον κόσμο
- Προπονητής Μπράιτον για Κωστούλα: «Είμαι ικανοποιημένος με την εξέλιξή του»
- Νέα Υόρκη: Ακραία χιονοθύελλα «σαρώνει» την πόλη – Πάνω από 1.600 ακυρώσεις πτήσεων, προβλήματα στους δρόμους
- Ναυάγιο τουριστικού σκάφους στην Ινδονησία: Αγνοείται τετραμελής οικογένεια από την Ισπανία
- Λάρισα: Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων – Στο νοσοκομείο 22χρονη τραυματίας


