Με την Πορτογαλία να έχει προβάδισμα πέντε βαθμών στον 3ο όμιλο του Γκρουπ Α’ στο Nations League, Πολωνία και Ιταλία έπαιζαν «τα ρέστα» τους στο Χορζόφ, με μοναδικό στόχο των δύο ομάδων τη νίκη. Οι «ατζούρι» δημιούργησαν και έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες με τον Κριστιάνο Μπιράγκι στο 92′ να δίνει τη νίκη στους Ατζούρι.

Οι Πολωνοί αν και αγωνίζοβταν στην έδρα τους δεν έπαιξαν το γνωστό επιθετικό τους παιχνίδι, αντίθετα οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο από το ξεκίνημα και προσπαθούσαν συνεχώς να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα στην αναμέτρηση. Η Ιταλία ήταν ανώτερη καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και το μόνο που της έλειπε ήταν το γκολ. Οι ποδοσφαιριστές της «σκουάντρα ατζούρα» έπαιξαν ένα εξαιρετικό παιχνίδι αλλά όταν έφταναν απέναντι στον Βόιτσεκ Σέζνι έχαναν την ψυχραιμία τους.

Τελικά η επιμονή της ιταλικής ομάδας δικαιώθηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων  με τον Μπιράγκι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Πολωνίας, λυτρώνοντας την ομάδα του.