Νέα επίθεση Σαλβίνι κατά Γιούνκερ
«Ας ασχοληθεί με τον φορολογικό παράδεισο, το Λουξεμβούργο»
Στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος δήλωσε ότι «η Ιταλία δεν κρατάει τον λόγο της», απάντησε ο ιταλός υπουργός Eσωτερικών, Ματέο Σαλβίνι.
«Ο Γιούνκερ ας ασχοληθεί με τον φορολογικό παράδεισο, το Λουξεμβούργο και ας σταματήσει να καθυβρίζει τους Ιταλούς και την νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνησή τους» τόνισε ο γραμματέας της Λέγκα.
«Για μια ακόμη φορά εκπλήσσουν οι δηλώσεις του Γιούνκερ, ο οποίος από την μια λέει ότι αγαπά την χώρα μας, και από την άλλη ζητά και πάλι λιτότητα, δικαιολογώντας την με τις δημοσιονομικές δεσμεύσεις που είχε λάβει η κυβέρνηση Τζεντιλόνι» τονίζουν οι βουλευτές του κινήματος Πέντε Αστέρων.
Κατηγορούν, δε, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ότι «δεν έχει κατανοήσει τους μηχανισμούς της Δημοκρατίας».
Σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, στην ευρωπαϊκή σύνοδο κορυφής της ερχόμενης εβδομάδας, μια ομάδα που θα απαρτίζεται από τουλάχιστον πέντε χώρες (μεταξύ των οποίων και η Ολλανδία), ετοιμάζεται να απορρίψει ανοικτά τον δημόσιο προϋπολογισμό της Ιταλίας.
- Πώς το ντόμινο του πολέμου βάζει «φωτιά» στα ελληνικά σούπερ μάρκετ
- Οι …τίτλοι των διαιτητών: Ποιος είναι «εδράκιας», ποιος «καρτάκιας», ποιος «πεναλτάκιας»…
- Ιταλία: Η Μελόνι έχασε το «μαγικό της άγγιγμα» – Απορρίφθηκε σε δημοψήφισμα η δικαστική μεταρρύθμιση
- Βέροια: Υπό κράτηση ο 20χρονος για τον άγριο ξυλοδαρμό της 24χρονης – Διατάχθηκε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη
- ΒΗΜΑ: Έρχεται την Κυριακή με τον Ε’ τόμο του Ετυμολογικού Λεξικού της Νέας Ελληνικής Γλώσσας του Γ. Μπαμπινιώτη
- «Δεν έχουμε τόσα χρήματα» – Η Σίντι Κρόφορντ έδειξε την πρωινή ρουτίνα ομορφιάς της και προκάλεσε τη χλεύη


