Δολοφονία Μαρίνοβα : Η μητέρα του συλληφθέντα παραδέχεται την ενοχή του
μητέρα του 20χρονου που συνελήφθη στη Γερμανία για τον βιασμό και τη δολοφονία της βουλγάρας τηλεοπτικής δημοσιογράφου Βικτόρια Μαρίνοβα, δήλωσε πως ο γιος της τής είπε ότι είναι ένοχος, μετέδωσε σήμερα το βουλγαρικό τηλεοπτικό δίκτυο NOVA
Η μητέρα του 20χρονου που συνελήφθη στη Γερμανία για τον βιασμό και τη δολοφονία της Βουλγάρας τηλεοπτικής δημοσιογράφου Βικτόρια Μαρίνοβα, δήλωσε πως ο γιος της τής είπε ότι είναι ένοχος, μετέδωσε σήμερα το βουλγαρικό τηλεοπτικό δίκτυο NOVA.
«Παραδέχθηκε ότι το έκανε ενώ ήταν μεθυσμένος και είχε πάρει πολλά ναρκωτικά», δήλωσε η Ναντέζντα Κρασιμίροβα, σε δημοσιογράφο του NOVA στη Γερμανία, όπου διαμένει. «Παραδέχθηκε και άρχισε να κλαίει μπροστά μου. Δεν είναι τέτοιος τύπος, δεν μπορώ να το καταλάβω», πρόσθεσε.
Βούλγαροι εισαγγελείς έχουν απαγγείλει κατηγορίες ερήμην σε βάρος του Σεβερίν Κρασιμίροφ για βιασμό και δολοφονία και ζήτησαν την έκδοσή του από τη Γερμανία προκειμένου να δικαστεί στη Βουλγαρία.
Το πτώμα της 30χρονης Μαρίνοβα, παρουσιάστριας μιας περιφερειακής ενημερωτικής εκπομπής σε έναν τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, βρέθηκε σε ένα πάρκο κοντά στην παραδουνάβια πόλη Ρούσε το Σάββατο. Η αστυνομία δήλωσε πως είχε βιαστεί, χτυπηθεί και στραγγαλιστεί.
Η βάναυση δολοφονία της συγκλόνισε τους Βούλγαρους και αναβίωσε τη δημόσια συζήτηση για την έκταση της ελευθερίας του Τύπου στη βαλκανική χώρα.
- Η Χιλή κηρύσσει κατάσταση καταστροφής – Τουλάχιστον 16 νεκροί από τις πυρκαγιές
- Παναργειακός-Καλαμάτα 0-2: Επίδειξη δύναμης η «μαύρη θύελλα», στους +7 από τον Πανιώνιο
- Αίγινα: Χωρίς πόσιμο νερό εδώ και έναν μήνα – Τι λένε στο in γιατροί, κάτοικοι και ο δήμαρχος του νησιού
- Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθησαν 4 μέλη συμμορίας που παρίσταναν τους υπαλλήλους εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας
- «Ανακωχή» Πάλας – Γκλάσνερ, μένει ο Αυστριακός στον πάγκο των «αετών»
- «Νόμος περί Εξέγερσης» – Το Πεντάγωνο προετοιμάζει 1.500 στρατιώτες για αποστολή στη Μινεσότα






