
Αναβολή της δίκης για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου
Η δίκη αναβλήθηκε, καθώς απουσίαζε από τη διαδικασία βασικός μάρτυρας στην υπόθεση, κρατούμενος, ο οποίος δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να εμφανιστεί στο δικαστήριο
Σε αναβολή για τις 16 Ιανουαρίου 2019 οδηγήθηκε η δίκη για τη δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, που έγινε τον Οκτώβριο του 2017.
Η δίκη αναβλήθηκε, καθώς απουσίαζε από τη διαδικασία βασικός μάρτυρας στην υπόθεση, κρατούμενος, ο οποίος δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να εμφανιστεί στο δικαστήριο.
Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας αποφάσισε, αφού πρώτα αποσαφήνισε πως δεν υπάρχει κίνδυνος για παρέλευση του 18μήνου της προσωρινής κράτησης των κατηγορουμένων, αφού κρατούνται και για άλλες αιτίες, να αναβάλει την υπόθεση, να διατάξει τη βίαιη προσαγωγή του μάρτυρα-κρατούμενου και μίας ακόμη μάρτυρος που δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο.
Παράλληλα, έκανε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης να κληθούν οι τρεις μάρτυρες που προτάθηκαν από τους κατηγορουμένους ως ηθικούς αυτουργούς στην υπόθεση.
- Μίλτος Πασχαλίδης: «Η κόρη μου είναι 17 ετών, έρχεται στις συναυλίες με τις φίλες της και κοπανιούνται»
- Αστυνομική βία στην Ελλάδα: Η Διεθνής Αμνηστία καλεί σε απαγόρευση των χειροβομβίδων κρότου-λάμψης
- Τρίκαλα: Άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τον αδελφό του
- Κοχλιόμυγα η ανθρωποφάγος: Παράσιτο που τρώει ζωντανές σάρκες απειλεί τα αμερικανικά κτηνοτροφεία
- Ακίνητα: Τι επιλέγουν οι Ελληνες – Η πίτα ολοκληρωμένων αγοραπωλησιών στην επικράτεια [πίνακες]
- Υποκλοπές: Ο Ντίλιαν δείχνει ξανά προς την ΕΥΠ και το Μαξίμου μένει χωρίς απαντήσεις




