«Καμπανάκι» στην ΑΕΚ για τις θλάσεις
Ο Εζεκίελ Πόνσε έγινε ο έβδομος παίκτης της ΑΕΚ που υπέστη μυϊκό τραυματισμό από την αρχή της σεζόν
«Καμπανάκι» χτυπάει στην ΑΕΚ για τις θλάσεις, καθώς ο Εζεκίελ Πόνσε έγινε ο έβδομος ποδοσφαιριστής της ομάδας που υπέστη μυϊκό τραυματισμό από την αρχή της προετοιμασίας.
Η ατυχία είναι σίγουρα ένας παράγοντας που σε αυτές τις περιπτώσεις παίζει τον ρόλο του. Ωστόσο, η συχνότητα των τραυματισμών στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο και δη των μυϊκών (βρισκόμαστε άλλωστε στις αρχές Οκτώβρη ακόμη), αποτελεί θέμα που χρειάζεται επίλυση. Καθώς είναι ξεκάθαρο πως η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει κάθε τρεις και λίγο βασικά γρανάζια της μηχανής της, των οποίων η απουσία είναι δύσκολο να καλυφθεί.
Ο Εζέκιελ Πόνσε αποχώρησε τραυματίας από το ματς με την Μπενφίκα (2/10) και θα απουσιάσει τουλάχιστον από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (7/10), καθώς έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο. Ο Αργεντινός φορ είναι σημαντική απουσία για την ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι.
Θυμίζουμε ότι από το ξεκίνημα της χρονιάς η ομάδα έχει χάσει με θλάση τους Τσιγκρίνσκι, Αλμπάνη, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλο, Γκάλο και Άλεφ, με άλλους να έχουν μείνει περισσότερο και άλλους λιγότερο διάστημα εκτός δράσης. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που προκαλεί προβληματισμό και δημιουργεί ζητήματα στην ΑΕΚ. Μιας και η Ένωση δεν έχει το περιθώριο να στερείται βασικούς ποδοσφαιριστές της, τη στιγμή μάλιστα που οι υποχρεώσεις της λόγω Τσάμπιονς Λιγκ είναι αυξημένες.
Αν συνυπολογίσουμε στους παραπάνω τραυματισμούς και εκείνους των Μπογέ (σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών), Λόπες (ρήξη χιαστού) και τώρα του Οικονόμου (κάκωση γλουτιαίου) γίνεται αντιληπτό πως η Ένωση έχει «χτυπηθεί» άσχημα από το ξεκίνημα της σεζόν, αδυνατώντας μέχρι στιγμής να δώσει πλήρης έστω και ένα ματς!
- Ουκρανία: «Οι επόμενες εβδομάδες θα δείξουν…» – Τα βασικά συμπεράσματα από τη συνάντηση Τραμπ με Ζελένσκι
- «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν»: Το νέο έργο του Ανέστη Αζά, στο Θέατρο Προσκήνιο
- Νεκρός εντοπίστηκε ένας εκ των τεσσάρων αγνοουμένων μεταναστών στη Σάμο
- Αρκάς: Η καλημέρα της τελευταίας εβδομάδας του χρόνου
- Η Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ ξεμπροστιάζει την κυβέρνηση παύει να προβάλλεται, αγρότες που δεν υποκύπτουν διαβάλλονται, το Μαξίμου άρχισε να πανικοβάλλεται
- Μείνε fit και στις γιορτές: Η προπόνηση που κάνει τη διαφορά


