Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που έγιναν έξω από το γήπεδο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, πριν ξεκινήσει ο αγώνας κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη.
O αστυνομικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.
Μία καντίνα και μια κλούβα της ΕΛ.ΑΣ υπέστησαν μικρής έκτασης ζημιές από τη ρίψη μολότοφ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.