Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επεισόδια και μολότοφ στην Τούμπα

Επεισόδια και μολότοφ στην Τούμπα

Επεισόδια στο γήπεδο του ΠΑΟΚ καθώς έγινε επίθεση σε κλούβα των ΜΑΤ, λίγο μετά την άφιξη των αποστολών των δύο ομάδων. Έκανε χρήση χημικών η αστυνομία

Ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει στις 19:00 τον Άρη σε παιχνίδι για την φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας και στην Τούμπα προκλήθηκαν επεισόδια λίγα λεπτά μετά την άφιξη της αποστολής του Άρη στο γήπεδο. Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν έξω από τις θύρες 7 και 8 δέχθηκαν επίθεση με μολότοφ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μια κλούβα των ΜΑΤ παραδόθηκε στις φλόγες.

Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν στη χρήση δακρυγόνων για ν’ απομακρύνουν τους ταραξίες και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ ήταν αποπνικτική για αρκετή ώρα. Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως μια ομάδα 150 περίπου ατόμων επιτέθηκε στους αστυνομικούς και η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο καθώς εκτοξεύτηκαν ακόμα και μολότοφ εναντίον των αστυνομικών.

Τα πνεύματα ηρέμησαν μετά την χρήση χημικών από την πλευρά της αστυνομίας αλλά σίγουρα υπήρξε ένα διάστημα που το κλίμα έξω από τις θύρες 7 και 8 ήταν εκρηκτικό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024