Εδειραν άγρια εφοριακούς σε έλεγχο στο Αίγιο
Ξυλοκοπήθηκαν από ιδιοκτήτες καταστήματος εστίασης.
Ιδιοκτήτες καταστήματος εστίασης στο Αίγιο ξυλοκόπησαν αγρίως την Κυριακή το βράδυ δυο υπαλλήλους της ΑΑΔΕ, οι οποίοι θέλησαν να κάνουν έλεγχο στην επιχείρησή τους.
Οι εφοριακοί, στο πλαίσιο των τακτικών ελέγχων που πραγματοποιούνται για την πάταξη της φοροδιαφυγής, μπήκαν στο κατάστημα και ζήτησαν από τους υπεύθυνους όσα παραστατικά προβλέπονται από τον νόμο, ώστε να πραγματοποιήσουν τον έλεγχό τους.
Αντί για παραστατικά, όμως, δέχτηκαν τον προπηλακισμό των υπευθύνων, οι οποίοι δεν δίστασαν, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ακόμη και να επιτεθούν στους εφοριακούς, χτυπώντας τους βάναυσα.
Διερχόμενος ειδοποίησε την αστυνομία και σε λίγα λεπτά έφτασαν στο σημείο περιπολικό του Α.Τ. Αιγίου και πέντε άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι καταδίωξαν τον έναν από τους δύο φερόμενους ως δράστες που προσπάθησε να διαφύγει πηδώντας σε ακάλυπτο γειτονικής πολυκατοικίας.
Τελικά συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Ο δεύτερος παραμένει άφαντος και αναζητείται.
Πηγή: filodimos
- Ουκρανία: Την κατάληψη της πόλης Σίβερσκ ανακοίνωσε ο Πούτιν – «Ανοίγει ο δρόμος για περαιτέρω προελάσεις»
- Βενεζουέλα: Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ – Στο στόχαστρο τάνκερ και συγγενείς του Μαδούρο
- Κίλμαρ Αμπρέγο Γκαρσία: Ελεύθερος και πάλι ο μετανάστης-σύμβολο με εντολή της δικαιοσύνης
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η Ελλάδα επιστρέφει
- Και προνόμια υπηκοότητας «πουλάει» η χρυσή βίζα Τραμπ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Συγχαρητήρια από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ


