Χωρίς τον Πιεμπονγκσάντ η Γ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Απών από τη συνέλευση και χωρίς κάποιον εκπρόσωπο ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας
Πραγματοποιείται αυτή την ώρα η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με θέμα την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ομάδας.
Ωστόσο αυτή γίνεται χωρίς την παρουσία του Παϊροτζ Πιεμπονγκσαντ ή έστω κάποιου εκπροσώπου του όπως αρχικά αναμενόταν.
Στα γραφεία της ΠΑΕ βρίσκονται μεταξύ άλλων οι Στράτος Σωπήλης (εκπροσωπεί τον Γιάννη Αλαφούζο), Παναγιώτης Μπόμης από πλευράς ερασιτέχνη και Θοδωρής Μαραγκουδάκης.
Το θέμα της ΑΜΚ ύψους 10εκατ. ευρώ αφορά άμεσα τον υποψήφιο αγοραστή της πράσινης ΠΑΕ, ενώ αποφασίστηκε αυτή να πραγματοποιηθεί σε βάθος τεσσάρων μηνών αντί για τρεις που είχε ειπωθεί αρχικά.
- Τεχνητή νοημοσύνη: Αποκτά «ψυχή»; Η μεγάλη στροφή από τη λογική στο συναίσθημα
- H Έλενα Παπαρίζου απάντησε για την κατάσταση της υγείας της: «Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον»
- Φούλαμ – Μπέρνλι 3-1: Ανατροπή Ευρώπης για τους γηπεδούχους
- Ο «αόρατος κίνδυνος» που απειλεί την αγροτική παραγωγή
- Πυραυλική επίθεση του Ιράν στην Ντιμόνα του Ισραήλ – Τουλάχιστον 20 τραυματίες
- Αυτοί είναι οι πλαστοί πίνακες και τα κειμήλια που «έκαψαν» τον Γιώργο Τσαγκαράκη – Δίωξη για 4 κακουργήματα σε βάρος του

