Ένα μεγάλο πρόβλημα καλείται ν’ αντιμετωπίσει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς ο τεχνικός του δικέφαλου του Βορρά δεν θα έχει στην διάθεση του τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στα παιχνίδια με ΟΦΗ για το πρωτάθλημα και Τσέλσι στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Σέρβος επιθετικός τραυματίστηκε στην χθεσινή προπόνηση και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού κι αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για δέκα περίπου μέρες.

Ο διεθνής άσος του ΠΑΟΚ δεν θα παίξει στο ματς με τον ΟΦΗενώ θ’ απουσιάσει και από την πολύ σημαντική αναμέτρηση κόντρα στην Τσέλσι, για την πρεμιέρα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Πρίγιοβιτς θα κάνει μεγάλη προσπάθεια για να τεθεί στην διάθεση του προπονητή του στον αγώνα με την ΑΕΚ για την τέταρτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα, αλλά θεωρείται πολύ δύσκολο να προλάβει και το ντέρμπι με την Ένωση.

Αν μη τι άλλο ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα για τον Λουτσέσκου καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός τεχνικός καλείται ν’ αναπροσαρμόσει τα πλάνα του.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Πρίγιοβιτς

«Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς το πρωί της Τετάρτης (12.09) υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού που υπέστη κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας (11.09). Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως ο Σέρβος επιθετικός υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους (ημιμεμβρανώδεις). Το διάστημα αποθεραπείας του υπολογίζεται σε επτά με δέκα μέρες».