
Η Selena Gomez αγαπάει τις τσάντες Coach
«Είμαι τόσο υπερήφανη για τη συλλογή», δήλωσε η Gomez
Από τότε που ονομάστηκε επίσημη πρέσβειρα της μάρκας τον Δεκέμβριο του 2016, η τραγουδίστρια συνεργάστηκε με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου, Stuart Vevers, σε δύο προσαρμοσμένες εμφανίσεις στο Met Gala και δημιούργησαν μια τσάντα που κυκλοφόρησε το περασμένο φθινόπωρο. Όλοι μιλούν για μια από τις πιο εμπνευσμένες συνεργασίες στον χώρο της μόδας.
«Είμαι τόσο υπερήφανη για τη συλλογή», δήλωσε η Gomez. «Αυτό που μου άρεσε περισσότερο για να συνεργαστώ με την ομάδα του Coach είναι ότι ξέρουν απλώς πώς ντύνομαι. Όλα αισθανθήκαμε άνετα από την αρχή. »
Ενώ ο καλλιτεχνικός διευθυντής είπε «Μου αρέσει να δουλεύω με τη Selena γιατί φέρνει την ισχυρή της οπτική γωνία στη διαδικασία σχεδιασμού. Ήθελα όλα τα κομμάτια να αντικατοπτρίζουν το στυλ και τη γοητεία της – και να αισθάνονται αβίαστα».
Αυτή η συνεργασία, με τίτλο «Coach x Selena Gomez», περιλαμβάνει ενδύματα (από μεταξωτά σε παντελόνια και μπλούζες), αξεσουάρ και δύο νέες τσάντες. Η καμπάνια, η οποία φωτογραφήθηκε από τον Steven Meisel στη Νέα Υόρκη, αναμένεται να μονοπωλήσει το νεανικό κοινό.
- Μουντιάλ 2026: Αλλαγή στο τελετουργικό έναρξης των αγώνων – Με 52 ποδοσφαιριστές η ανάκρουση των εθνικών ύμνων
- «Κολυμπώ για τη Ζωή»
- Πάτρα: Έφοδος του Ελληνικού FBI στις φυλακές Αγίου Στεφάνου
- Αγία Παρασκευή: Αυτοκτόνησε στις φυλακές Κορυδαλλού η πρώην σύζυγος και ηθική αυτουργός στη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή
- Ο Σρέντερ απάντησε στα σενάρια για Παναθηναϊκό: «Ποτέ μη λες ποτέ… αλλά ποτέ»
- Σταύρος Φλώρος: Η επίσκεψη του Ατζούν Ιλιτζαλί στο κέντρο αποκατάστασης του παίκτη που ακρωτηριάστηκε



