Η Selena Gomez αγαπάει τις τσάντες Coach
«Είμαι τόσο υπερήφανη για τη συλλογή», δήλωσε η Gomez
Από τότε που ονομάστηκε επίσημη πρέσβειρα της μάρκας τον Δεκέμβριο του 2016, η τραγουδίστρια συνεργάστηκε με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου, Stuart Vevers, σε δύο προσαρμοσμένες εμφανίσεις στο Met Gala και δημιούργησαν μια τσάντα που κυκλοφόρησε το περασμένο φθινόπωρο. Όλοι μιλούν για μια από τις πιο εμπνευσμένες συνεργασίες στον χώρο της μόδας.
«Είμαι τόσο υπερήφανη για τη συλλογή», δήλωσε η Gomez. «Αυτό που μου άρεσε περισσότερο για να συνεργαστώ με την ομάδα του Coach είναι ότι ξέρουν απλώς πώς ντύνομαι. Όλα αισθανθήκαμε άνετα από την αρχή. »
Ενώ ο καλλιτεχνικός διευθυντής είπε «Μου αρέσει να δουλεύω με τη Selena γιατί φέρνει την ισχυρή της οπτική γωνία στη διαδικασία σχεδιασμού. Ήθελα όλα τα κομμάτια να αντικατοπτρίζουν το στυλ και τη γοητεία της – και να αισθάνονται αβίαστα».
Αυτή η συνεργασία, με τίτλο «Coach x Selena Gomez», περιλαμβάνει ενδύματα (από μεταξωτά σε παντελόνια και μπλούζες), αξεσουάρ και δύο νέες τσάντες. Η καμπάνια, η οποία φωτογραφήθηκε από τον Steven Meisel στη Νέα Υόρκη, αναμένεται να μονοπωλήσει το νεανικό κοινό.
- Γαλλία: Δύο 16χρονοι συνελήφθησαν για τρομοκρατία – «Γοητευμένος» ο ένας από τον τζιχαντισμό
- Αυστρία: Στους πέντε οι νεκροί από τις χιονοστιβάδες
- Λευκός Οίκος: Η κυβέρνηση Τραμπ καταργεί ορισμένους δασμούς έπειτα από την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου
- Ειρηνικός: Νέα δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ σκοτώνει 3 ανθρώπους που επέβαιναν σε σκάφος
- Ο Τραμπ υπέγραψε το διάταγμα για τον νέο παγκόσμιο δασμό 10%
- Η Ουκρανία έπληξε με drones εργοστάσιο κατασκευής πυραύλων στη Ρωσία, σε απόσταση 1.400 χλμ. από τα σύνορα



