
Ξεκίνησαν οι κατεδαφίσεις αυθαιρέτων – 22 σπίτια στην παραλιακή Αθηνών-Σουνίου
Επιταχύνονται οι διαδικασίες
Την έναρξη, χθες, του πρώτου κύκλου κατεδαφίσεων αυθαιρέτων στο παραλιακό μέτωπο Αθηνών-Σουνίου, στην Αγριλέζα και στην περιοχή Μαραθώνα- Διονύσου ανακοίνωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης.
Γίνεται γνωστό ότι ο πρώτος κύκλος κατεδαφίσεων περιλαμβάνει 22 κτίσματα και επαναλαμβάνεται η πρόθεση της κυβέρνησης να επιταχύνει τις διαδικασίες κατεδάφισης και για τα υπόλοιπα αυθαίρετα.
Όπως είπε ο υπουργός «η πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην επιτάχυνση της κατεδάφισης 3.200 αυθαιρέτων κτισμάτων στην Αττική υλοποιήθηκε με νομοθετικές παρεμβάσεις πριν από λίγες εβδομάδες. Χθες, ξεκίνησε ο πρώτος κύκλος των κατεδαφίσεων που περιλαμβάνει 22 παραδοτέα κτίσματα στο παραλιακό μέτωπο Αθηνών-Σουνίου, στην περιοχή Αγριλέζα και στην περιοχή Μαραθώνα-Διονύσου. Τις αμέσως επόμενες εβδομάδες θα επιταχυνθούν οι κατεδαφίσεις μέσω διαδοχικών νέων προκηρύξεων διαγωνισμών».
- Η τελευταία μέρα της regular season του ΝΒΑ: Μεγάλα παιχνίδια για το καλύτερο πλασάρισμα
- Στη Μητρόπολη Αθηνών έκανε Ανάσταση ο Νίκος Ανδρουλάκης
- Προελαύνει για το πρωτάθλημα στη Σαουδική Αραβία η Αλ-Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο
- One in Ten Struggle With Focus, Greek Survey Finds
- Συνελήφθη 32χρονος Τούρκος στη Θεσσαλονίκη – Ήταν καταζητούμενος από την Interpol Τουρκίας
- Παίζει τα… ρέστα της η Εθνική Γυναικών κόντρα στην Αυστρία



