
Ρωσία: Θα μελετήσουμε τις νέες αμερικανικές κυρώσεις
«Προς το παρόν πρέπει να καταλάβουμε τι σημαίνουν στην πραγματικότητα οι νέες αυτές κυρώσεις» ανέφερε ο Πεσκόφ
Η Ρωσία θα μελετήσει τις συνέπειες, πριν απαντήσει, που θα υπάρξουν από τις νέες αμερικανικές κυρώσεις δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, σχολιάζοντας τις νέες κυρώσεις που τέθηκαν με απόφαση της Ουάσιγκτον σε ισχύ από σήμερα 27 Αυγούστου.
«Προς το παρόν πρέπει να καταλάβουμε τι σημαίνουν στην πραγματικότητα οι νέες αυτές κυρώσεις , ποια μέτρα απαιτείται να ληφθούν που να εξυπηρετούν τα συμφέροντα τη Ρωσίας», δήλωσε ο Πεσκόφ.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου υπενθύμισε ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν «επανειλημμένα έχει πει ότι μετά από παρόμοιες μη φιλικές ενέργειες θα πράξει αυτό που ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στα συμφέροντα της χώρας μας».
- «Αρμάνι, Φενερμπαχτσέ και Ρεάλ Μαδρίτης για Πίτερς»
- «Να δώσουμε λόγους να επιστρέψουν και ευκαιρίες για να μείνουν οι άνθρωποι στον τόπο τους»
- Πάσχα: Πώς αμείβονται όσοι εργαστούν κατά τις ημέρες των αργιών
- Τι αλλάζει στα ταξίδια από και προς την ΕΕ από τις 10 Απριλίου
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο «άριστος» Λαζαρίδης να προσκομίσει το πτυχίο του ή να παραιτηθεί
- Η Αθήνα έχασε τη μάχη: Ο Δημήτρης Μπάσης σκέφτεται να επιστρέψει στο χωριό του


