Βουλγαρία : Tουλάχιστον 15 νεκροί από ανατροπή τουριστικού λεωφορείου
«Είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε τον θάνατο 15 ανθρώπων και τον τραυματισμό 27», ανακοίνωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, μετά την ανατροπή τουριστικού λεωφορείου που μετέφερε βούλγαρους τουρίστες σε επίσκεψη σε μοναστήρι
Τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 27 τραυματίσθηκαν κατά την ανατροπή τουριστικού λεωφορείου το απόγευμα κοντά στην πόλη Σβογκέ της βορειοδυτικής Βουλγαρίας, ανακοίνωσε το βουλγαρικό υπουργείο Υγείας.
«Είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε τον θάνατο 15 ανθρώπων και τον τραυματισμό 27», ανακοίνωσε στο δίκτυο BNT της δημόσιας τηλεόρασης εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας.
Το λεωφορείο μετέφερε βούλγαρους σε επίσκεψη σε μοναστήρι. Βγήκε από τον δρόμο και ανετράπη. Τέσσερα αυτοκίνητα συνεθλίβησαν, διευκρίνισε η αστυνομία.
Ομάδες Πρώτων Βοηθειών από την Σόφια και τις παρακείμενες πόλεις έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος, σύμφωνα με το βουλγαρικό πρακτορείο.
- Οι φωτογραφίες του Associated Press που όρισαν τη χαοτική χρονιά του 2025
- Σουηδία: Τρεις οι νεκροί από την καταιγίδα Γιοχάνες
- Παναθηναϊκός: Χωρίς 5 παίκτες η προπόνηση, βελτιώνεται η κατάσταση με τη γρίπη
- Φαραντούρης από Ουάσιγκτον: Η Ελλάδα να είναι πρωταγωνίστρια σταθερότητας, ασφάλειας και ειρήνης στην Ευρώπη
- Sputnik: Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ντυμένος Άγιος Βασίλης – Μοιράζει δώρα στους ηγέτες του κόσμου
- Δούκας: Η Αθήνα αλλάζει κάθε μέρα – Τα δύο πρώτα χρόνια ήταν γεμάτα προκλήσεις

