Τραγανές μπουκιές τσένταρ με μπέικον
Νόστιμο και χορταστικό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας.
Υλικά
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο τσένταρ
2-3 φέτες μαγειρεμένο μπέικον
Εκτέλεση
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
Στρώστε σε ένα ταψί μια λαδόκολλα.
Απλώστε 1 κουταλιά τυρί τσένταρ στη λαδόκολλα. Μην τοποθετήσετε πολύ κοντά τη μία κουταλιά με την άλλη γιατί το τυρί θα λιώσει και θα κολλήσουν μεταξύ τους.
Κόψτε το μπέικον σε μικρά κομμάτια και πασπαλίστε περίπου μισό κουταλάκι του γλυκού πάνω από κάθε μερίδα τυριού.
Ψήστε για 5-8 λεπτά, έχοντας πάντα το νου σας να μην καούν.
Βγάλτε το ταψί από τον φούρνο, σηκώστε τη λαδόκολλα και αφήστε τις μερίδες να κρυώσουν.
Απλώστε τις τραγανές μπουκιές σε ένα πιάτο, στο οποίο έχετε απλώσει χαρτί κουζίνας ώστε να απορροφήσει το περιττό λάδι.
Καλή όρεξη!
- Οσεάν Ντοντάν: Κορυφαία τενίστρια έκανε αυξητική στήθους και άνοιξε Onlyfans (pics+vids)
- Καμπανάκι Ισραηλινού αναλυτή για Τουρκία: Πρώτη φορά μέλος του ΝΑΤΟ έχει δικό του στρατηγικό «οικοσύστημα»
- «Εύχομαι κανείς να μην περάσει αυτό που έπαθα»: Τι δήλωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για την περιπέτεια της υγείας του
- Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]
- Τραμπ: Κατηγορεί για «προδοσία» τα ΜΜΕ που διερωτώνται για την υγεία του
- Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία του με τον Μόντε Μόρις (vid)

