Επίθεση στο Λονδίνο: Βρετανός πολίτης ο δράστης
Ηλικίας 29 ετών
Ο άνδρας που έπεσε σήμερα με το αυτοκίνητό του πάνω σε πεζούς στο Λονδίνο, έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο, είναι Βρετανός πολίτης που ήρθε από ξένη χώρα, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ασφαλείας Μπεν Ουάλας.
«Είναι Βρετανός υπήκοος» είπε ο Ουάλας στο βρετανικό δίκτυο BBC TV. «Ήλθε καταρχάς από άλλη χώρα. Το περιστατικό αντιμετωπίζεται αυτή τη στιγμή ως τρομοκρατικό και δεν το έχουμε πλήρως επιβεβαιώσει αυτό» συμπλήρωσε ο υπουργός.
Από την πλευρά της, η αστυνομία ανέφερε ότι πραγματοποίησε έρευνες σε δύο διευθύνσεις στο Μπέρμιγχαμ και σε ένα κτίριο στο Νότινγχαμ, στην κεντρική Αγγλία, σε σχέση με το περιστατικό, προσθέτοντας ότι ο οδηγός του οχήματος είναι 29 ετών.
Δεν υπήρξαν επιπλέον συλλήψεις, συμπληρώνεται στην ανακοίνωση των αρχών.
- Κ. Μπακογιάννης: Το έργο της ανάπλασης της Βασιλίσσης Όλγας ο κ. Δούκας το λοιδόρησε, τώρα όμως του αρέσει και το διαφημίζει
- Εύβοια: Εντοπίστηκε σορός στην παραλία Γαλάζια Λίμνη
- Εισαγγελική παρέμβαση για την αίθουσα της δίκης των Τεμπών
- Δραματική εξέλιξη με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου
- Τι λείπει από τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της ΚΥΠ (και γιατί);
- Νέα Αριστερά: Θεσμικός κατήφορος Άδωνι για σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ





