Στις φυλακές Χαλκίδας μετήχθη ο Χριστόδουλος Ξηρός
Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και άκρα μυστικότητα
Στις φυλακές Χαλκίδας μετήχθη τη Δευτέρα, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και άκρα μυστικότητα, ο καταδικασμένος σε 6 φορές ισόβια για την υπόθεση της 17 Νοέμβρη Χριστόδουλος Ξηρός.
Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης, η μεταγωγή του πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των φυλακών Κορυδαλλού οι οποίες πρόκειται βήμα βήμα να μετατραπούν σε σωφρονιστικό κατάστημα υποδίκων.
Όπως είναι γνωστό στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των φυλακών του Κορυδαλλού μετήχθη στις φυλακές Βόλου ο Δημήτρης Κουφοντίνας.
- Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Χριστοδουλίδη ενόψει της συνάντησης με τον Ερντογάν
- Βόλος: Στον Ανακριτή η μητέρα που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία σε βάρος της ανήλικης κόρης της
- Η Εθνική Ελλάδας έκανε τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας (pics)
- Στο Μαξίμου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου
- Σε Έρευνα & Ανάπτυξη επενδύει η ELPEN
- Δένδιας από Ινδία: Σημαντικές προοπτικές συνεργασίας στην αμυντική καινοτομία και την τεχνολογία αιχμής

