Από την πρώτη στιγμή to10.gr είχε επισημάνει πως μετά και τη μεταγραφή του Πούγγουρα, ο Γιώργος Δώνης δεν θέλει πολλές προσθήκες ακόμα. Παρά τις φήμες για τέσσερις και πέντε κινήσεις ακόμα, ήταν προφανές πως ο Έλληνας τεχνικός όχι μόνο δε θέλει να αυξήσει τον αριθμό των παικτών του ρόστερ, αλλά θέλει να τους μειώσει κιόλας!
Επιθυμεί να δουλέψει με 24 ποδοσφαιριστές συν του τέσσερις τερματοφύλακες, στο σύνολο 28. Κάτι που σημαίνει ότι από τους παίκτες που βρίσκονται τώρα στο ρόστερ, αναμένεται να προκύψουν 4-5 αποχωρήσεις. Και πως οι μεταγραφές θα είναι μία με δύο.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.