Πυρκαγιές: Κατέληξε ένας ακόμα εγκαυματίας – Στους 88 οι νεκροί
Μακραίνει δυστυχώς ο κατάλογος των νεκρών που πλέον ανέρχονται σε 88
Σήμερα, Παρασκευή, κατέληξε μια γυναίκα εγκαυματίας που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Ευαγγελισμού, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων των φονικών πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική στους 88.
Πρόκειται για τη μητέρα του βρέφους ηλικίας μόλις έξι μηνών, που επίσης κατέληξε συνέπεια της πύρινης λαίλαπας που σάρωσε το Μάτι. Η νεαρή γυναίκα ήταν σύζυγος πυροσβέστη που τη μοιραία Δευτέρα 23 Ιουλίου επιχειρούσε στην περιοχή για την κατάσβεση της φωτιάς.
Να σημειωθεί ότι, 40 εγκαυματίες εξακολουθούν νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής, εκ των οποίων οι 9 σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.
Επίσης ένα παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» σε καλή κατάσταση.
Υπενθυμίζεται ότι ένα ακόμα άτομο εξακολουθεί να είναι δηλωμένο ως αγνοούμενο.
Τέλος, μεταξύ των θυμάτων περιλαμβάνονται και δύο σοροί για τις οποίες υπάρχει γενετικό υλικό (DNA), αλλά δεν έχουν βρεθεί συγγενικά πρόσωπα να τις αναζητούν.
- Τραγωδία στο Μπουρούντι: Ποδοσφαιριστής πέθανε στον αγωνιστικό χώρο αφού κατάπιε νόμισμα-γούρι
- Η προειδοποίηση του Καποδίστρια: «Κάντε γρήγορα, δείτε τι γίνεται στη Βενεζουέλα!»
- Γουόρντ: «Δεν ήταν θέμα χρημάτων – αυτό ήταν το καλύτερο για μένα στον Ολυμπιακό» (vid)
- Χειροπέδες σε τρεις 15χρονους για ληστεία σε βάρος γυναίκας – Την έριξαν στο έδαφος για να της πάρουν την τσάντα
- Ολυμπιακός – Όφη: Για το το Betsson Super Cup ζωντανά στο MEGA
- Ινφαντίνο: «Στο μέλλον οφσάιντ μόνο αν ο επιθετικός είναι πλήρως μπροστά από τον αμυντικό»




