Ο Τραμπ ανυπομονεί να συναντήσει ξανά τον Κιμ Γιονγκ Ουν
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ευχαρίστησε τον Κιμ Γιονγκ Ουν διότι η χώρα του παρέδωσε στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ λείψανα 55 αμερικανών στρατιωτικών, πεσόντων στον Πόλεμο της Κορέας
Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ τόνισε μέσω Twitter ότι ανυπομονεί να συναντηθεί ξανά με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν «σύντομα» και τον ευχαρίστησε διότι η χώρα του παρέδωσε στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ λείψανα 55 αμερικανών στρατιωτικών, πεσόντων στον Πόλεμο της Κορέας (1950-53), που επαναπατρίστηκαν επίσημα σε μια τελετή την Τετάρτη σε στρατιωτική βάση στη Χαβάη.
«Σ’ ευχαριστώ στον πρόεδρο Κιμ Γιονγκ Ουν διότι τήρησες τον λόγο σου και άρχισες τη διαδικασία να στείλεις σπίτι τα λείψανα των σπουδαίων και αγαπημένων αγνοούμενων πεσόντων μας! Δεν με εξέπληξε καθόλου που έκανες αυτή την ευγενική πράξη», έγραψε ο Τραμπ.
«Επίσης, ευχαριστώ για το ωραίο σου γράμμα, ανυπομονώ να σε ξαναδώ σύντομα!», συμπλήρωσε ο Τραμπ, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.
- Βαρκελώνη: Η περίφημη Σαγράδα Φαμίλια έφτασε επιτέλους στο τελικό της ύψος [βίντεο]
- Συναγερμός στο Παρίσι: Πολλαπλές απειλές για βόμβες – Εκκενώθηκαν κτίρια
- Επική ατάκα Καραλή σε Ντουπλάντις: «Μήπως να ασχοληθείς μόνο με το τραγούδι;» (vid)
- Λίβανος: Πλήγμα του Ισραήλ σε παλαιστινιακό προσφυγικό καταυλισμό – Νεκροί και τραυματίες
- Roblox: Πεδίο δράσης παιδεραστών και predators για την κομητεία του Λος Άντζελες – Ντόμινο καταγγελιών
- Ολυμπιακός: Το πρόγραμμά του στον προημιτελικό όμιλο του Champions League


