Δύο περιστατικά πνιγμών στη Ζάκυνθο
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού, το πρώτο συμβάν έγινε στη θαλάσσια περιοχή Λιμνιώνα Ζακύνθου, όταν 28χρονος ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του
Δύο περιστατικά θανάτων στη θάλασσα σημειώθηκαν τη Δευτέρα στη Ζάκυνθο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού, το πρώτο συμβάν έγινε στη θαλάσσια περιοχή Λιμνιώνα Ζακύνθου, όταν 28χρονος ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.
Το δεύτερο περιστατικό αναφέρθηκε στον όρμο του Σέληνα στις Βολίμες όταν 47χρονος Ζάκυνθινης καταγωγής που ζούσε στο χωριό ‘Αγιος Κήρυκας, έχασε τις αισθήσεις του ενώ κολυμπούσε στη θάλασσα. Παρά τις πρώτες βοήθειες που δόθηκαν άμεσα ο άτυχος άνδρας δεν επανήλθε και στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
- Μέχρι να σβήσουν τ’ άστρα: Οικογενειακά μυστικά, κρυμμένα συναισθήματα και παλιές πληγές
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος Η’)
- Mercosur: Ποιοι χάνουν, ποιοι κερδίζουν με τη συμφωνία
- Αρκάς: Περί βλακείας
- Αγρότες: Με 14 αιτήματα «επιβίωσης» πάνε στο Μαξίμου – Αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση με Μητσοτάκη
- Η επιστήμη ξέρει ποια είναι η καλύτερη στιγμή για γυμναστική




