Πέθανε ένα από τα αδέρφια που φέρονται να έθαψαν στην αυλή τους τον Μελενικλή
Τον 38χρονο βρήκε νεκρό η μητέρα του
Νεκρός βρέθηκε σε αποθήκη δίπλα στο σπίτι του ο ένας από τους δύο αδερφούς που εμπλέκονται στην υπόθεση θανάτου του 37χρονυ Βασίλη Μελενικλή.
Τον 38χρονο Ιάκωβο Παπαϊωαννίδη βρήκε η μητέρα του και μαζί του στον ίδιο χώρο εντοπίστηκε και ο αδερφός του, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια και οι αστυνομικοί καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο θάνατός του προήλθε από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών.
Τα δύο αδέρφια φέρονται να είχαν θάψει στην αυλή του σπιτιού τους τον φίλο του Βασίλη Μελενικλή τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στις 3 Απριλίου από την Προσοτσάνη Δράμας.
Δύο μήνες μετά την εξαφάνισή του, η σορός του Μελενικλή εντοπίστηκε στην αυλή των δύο αδερφών, οι οποίοι παραδέχθηκαν ότι ο φίλος του είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.
- Συνταγή: Κορμός τιραμισού
- Κυρ. Μητσοτάκης: Και με την… αξία της ισχύος και με τις Βρυξέλλες – Δύο βάρκες για τον Τραμπ και μία απουσία από το Νταβός
- «Από τύχη ζούμε» επεισόδιο 4.568
- Χρέη: Η νέα πλατφόρμα που σας δείχνει που χρωστάτε
- Μεσογειακή διατροφή: Τέσσερα σνακ που χαρίζουν ενέργεια
- Συνταξιούχοι: Τα 4+1 νέα μέτρα ενίσχυσης




