Ντομάτες στον φούρνο με παρμεζάνα και σκόρδο
Γευστικό ορεκτικό για το καλοκαιρινό σας τραπέζι!
Υλικά
4 μεγάλες ντομάτες, κομμένες σε 4 κομμάτια
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
Αλάτι και πιπέρι
60 γρ. παρμεζάνα
Μυρωδικά της αρεσκείας σας (ρίγανη, βασιλικό, θυμάρι)
Εκτέλεση
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Τοποθετήστε τις ντομάτες πάνω σε μια λαδόκολλα. Σε ένα μικρό μπολ συνδυάστε το ελαιόλαδο με το σκόρδο και αλείψτε το μίγμα πάνω από τις ντομάτες. Έπειτα, προσθέστε στις ντομάτες το αλατοπίπερο, την παρμεζάνα και τα μυρωδικά.
Ψήστε στον φούρνο για 15-18 λεπτά μέχρι το τυρί και οι ντομάτες να πάρουν χρώμα.
- Η σιωπή του Λανουά για τις επίμαχες φάσεις της Τούμπας δικαιολογεί απόλυτα τις διαμαρτυρίες της ΠΑΕ Άρης
- Πέθανε στα 55 της η συγγραφέας των best seller Σόφι Κινσέλα – H «μητέρα» της shopaholic Μπέκι Μπλούμγουντ
- Ουγγαρία: Δεν θα δεχτούμε «ούτε έναν μετανάστη», απειλεί ο Όρμπαν – Αψηφά τη νέα συμφωνία της ΕΕ
- Στα κάγκελα οι γαλάζιοι βουλευτές για τους αγρότες: Δριμεία κριτική, ζητούν εξηγήσεις και λύσεις
- Καλύβια: Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τον εμπρηστικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί κάτω από αυτοκίνητο
- Το μαροκινό καφτάνι στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO
