![Γυρίσματα στη Χαλκιδική του Αντετοκούνμπο για τη νέα καμπάνια του ΕΟΤ [Εικόνες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2018/06/a6-1-e1530385284725.jpg)
Γυρίσματα στη Χαλκιδική του Αντετοκούνμπο για τη νέα καμπάνια του ΕΟΤ [Εικόνες]
Στην Άφυτο της Χαλκιδικής βρέθηκε σήμερα, Σάββατο, ο Γιάννης Αντετοκουμπο με σκοπό να συμμετάσχει στα γυρίσματα τηλεοπτικού σποτ για την προώθηση της Φέτας ΠΟΠ στην Αμερική και τον Καναδά
Στην Άφυτο της Χαλκιδικής βρέθηκε σήμερα, Σάββατο, ο Γιάννης Αντετοκουνμπο με σκοπό να συμμετάσχει στα γυρίσματα τηλεοπτικού σποτ για την προώθηση της Φέτας ΠΟΠ στην Αμερική και τον Καναδά.
Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς θα παρουσιάσει στην παγκόσμια αγορά το προϊόν του ελληνικού τουρισμού, για τη σεζόν 2018, μετά από πρωτοβουλία της υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά, και θα εμφανίζεται στα spot καλώντας το παγκόσμιο κοινό να επισκεφθεί την Ελλάδα.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πόζαρε για τις ανάγκες του διαφημιστικού σποτ για τη φέτα, που θα προβληθεί στην Αμερική, έξω από το παραδοσιακό κτίριο Αλετρα που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Αφύτου.
Μικροί και μεγάλοι έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν και να του μιλήσουν και αυτός με ευχαρίστηση μοίρασε χαμόγελα και αυτόγραφα.
- Μπράγκα – Μπέτις 1-1: Αφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς
- «Ketamine Queen»: 15 χρόνια φυλάκιση για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι
- Mitsotakis Announces Social Media Ban for Children Under 15
- «Οι κουτσαβακισμοί έχουν κοντά ποδάρια» απαντά το ΠΑΣΟΚ στον Γεωργιάδη που μιλά για «κλαδικές και πρασινοφρουρούς»
- LIVE: Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης



