«Πόρτα» ΛεΜπρόν σε Καβαλίερς
Την τύχη του στη Free Agency θα αναζητήσει ο «βασιλιάς» λέγοντας «όχι» στην οψιόν ανανέωσης του με τους Καβαλίερς
Το NBA είναι έτοιμο για την πιο «καυτή» free agency των τελευταίων ετών. Στα πολλά σπουδαία ονόματα που «κυκλοφορούν» ελεύθερα το καλοκαίρι, προστίθεται και αυτό του Λεμπρόν Τζέιμς.
Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας στον κόσμο ολοκλήρωσε τη σεζόν χωρίς πρωτάθλημα με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, παρά το γεγονός ότι για ακόμη μια φορά η ομάδα του Οχάιο έφτασε στους τελικούς του NBA.
Έτσι ο «βασιλιάς» προτίμησε να πει «όχι» στα 35,6 εκατ. δολάρια των Καβαλίερς και να αναζητήσει το πρωτάθλημα σε κάποια άλλη ομάδα.
Την πρώτη φορά που επέλεξε να πάρει το μέλλον στα χέρια του ήταν το 2010, όταν άφησε το Κλίβελαντ για λογαριασμό των Μαϊάμι Χιτ, με τους οποίους κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (2011, 2012) προτού επιστρέψει το 2014 στο Κλίβελαντ και τους Καβς.
- Λίβανος: Αλλοι 3 νεκροί σε ισραηλινές επιδρομές παρά την κατάπαυση του πυρός
- Χιλή: Εξέλεξαν ακροδεξιό πρόεδρο για πρώτη φορά μετά τη δικτατορία του Πινοτσέτ
- Ρωσία: Ως «ανεπιθύμητο οργανισμό» ταξινόμησε την Deutsche Welle η εισαγγελία
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ποιοι κινδυνεύουν από τη σούπερ γρίπη
- Γάζα: Ποιοι προσπαθούν να πλουτίσουν από την ανοικοδόμηση – Τα σχέδια Τραμπ και Κούσνερ
- Το φαινόμενο του «shrinkflation» και η ταχύτατη άνοδος των ιδιωτικής ετικέτας προϊόντων στα σούπερ μάρκετ
