Μοίρασε… συγχαρητήρια σε διαιτητές και ΟΑΚΑ ο Σταυρόπουλος
Προφανώς με ειρωνική διάθεση....
Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, θέλησε να κάνει σχόλιο για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, αλλά και για τη διαιτησία των Μάνου, Αναστόπουλου και Κορομηλά, στον 5ο τελικό.
«Να δώσω τα συγχαρητήριά μου για την υπέροχη αυτή ατμόσφαιρα για αυτά που ζήσαμε σήμερα στο ΟΑΚΑ και συνεχίζονται ακόμη και τώρα στα αποδυτήρια, είστε μάρτυρες και εσείς για αυτά. Να μην ξεχάσω βέβαια να δώσω συγχαρητήρια και στους τρεις διαιτητές γιατί πραγματικά τα αξίζουν».
Στον Ολυμπιακό εξέφρασαν παράπονα για τα σφυρίγματα των τριών διαιτητών του 5ου τελικού, ενώ στάθηκαν στα φάουλ με τα οποία φορτώθηκε νωρίς ο Νίκολα Μιλουτίνοφ (3 στα πρώτα 3 λεπτά), αλλά και στην αποβολή του 5 φάουλ εν συνεχεία.
Δυσαρέσκεια εξέφρασαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και για τον μεγάλο αριθμό ατόμων που βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ με τη λήξη του 5ου τελικού. Απευθυνόμενοι προς τους αστυνομικούς, ρωτούσαν εκνευρισμένοι: «Έχουν διαπίστευση όλοι αυτοί;»
- ΣΥΡΙΖΑ: Η ζημιά στην οικονομία μεγαλώνει και η κυβέρνηση απουσιάζει
- Απίθανο συμβάν με πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ: «Κλειδώθηκαν σε γραφείο και τον απέλυσε»
- Άστατος ο καιρός τη Δευτέρα – Βροχές στην Αθήνα, χιόνια στα ορεινά
- Ο αιώνιος γρίφος του Κερτ Κομπέιν – Το σημείωμα αυτοκτονίας είναι πλαστό
- LIVE: Νιούκαστλ – Σάντερλαντ
- Τσουκαλάς: Ο Μητσοτάκης παραμένει άβουλος παρατηρητής των οικονομικών επιπτώσεων του πολέμου

