Νότια Αφρική: Δύο νεκροί μέσα σε τζαμί
Ο δράστης της επίθεσης σκοτώθηκε από την αστυνομία
Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια επίθεσης με μαχαίρι που σημειώθηκε μέσα σε τζαμί κοντά στο Κέιπ Τάουν, στο νοτιοδυτικό τμήμα της Νότιας Αφρικής, από έναν άνδρα που έπεσε νεκρός μετά την επέμβαση των δυνάμεων της τάξης, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Η αστυνομία που έσπευσε στο τζαμί αφότου ειδοποιήθηκε από πιστούς, «βρήκε δύο άτομα τραυματισμένα θανάσιμα με μαχαίρι και αρκετούς τραυματίες», δήλωσε η εκπρόσωπος Νολιγιόσο Ρουεξένα.
«Ο ύποπτος, ηλικίας περίπου 30 ετών, οπλισμένος με μαχαίρι, όρμησε στην αστυνομία», δήλωσε η εκπρόσωπος και «έπεσε νεκρός» μετά την επέμβαση των αστυνομικών.
- Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκη» Τσικνοπέμπτη στα εκπαιδευτήρια της Μητροπόλεως Πειραιά
- Εικόνες ισοδύναμες με λέξεις – Το περιοδικό Life και η πρωτοποριακή δύναμη του φωτορεπορτάζ
- Η Κίνα στην Αρκτική και ο λόγος που ανησυχεί η Δύση
- Νέα Αριστερά: Νέα εκπρόσωπος Τύπου η Πέτη Πέρκα – Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Δημήτρης Τζανακόπουλος
- Politico: Ο Μερτς λέει στους Γερμανούς να είναι εργατικοί σαν τους Έλληνες και όχι τεμπέληδες
- Ρομπότ αντί εργαζομένων; Μη βιάζεστε συνιστούν ειδικοί – Γιατί οι άνθρωποι είναι αναντικατάστατοι


