
Λεβ: Θα βελτιωθούμε στη διάρκεια του τουρνουά
Σίγουρος στη βελτίωση της ομάδας του όσο εξελίσσεται το Μουντιάλ της Ρωσίας, εμφανίστηκε ο Γιόακιμ Λεβ
Στη βελτίωση της ομάδας του με την πάροδο του τουρνουά ελπίζει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ. Λίγες μέρες πριν το ντεμπούτο της «Μάνσαφτ» απέναντι στο Μεξικό (17/6) ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στους δημοσιογράφους στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.
«Πρέπει ακόμα να βελτιώσουμε την τακτική μας και αυτή είναι μια ερώτηση στην οποία θα απαντώ το ίδιο μέχρι και την Κυριακή, αλλά είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η απόδοσή μας θα βελτιωθεί κατά τη διάρκεια του τουρνουά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός, αναφερόμενος στην προετοιμασία της ομάδας του.
«Η προετοιμασία μας ήταν πολύ έντονη και δεν έχουμε ακόμα αποκτήσει τη δυναμική που θα θέλαμε, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό σε ένα τουρνουά που, όπως και αυτό το Κύπελλο, θα διαρκέσει ένα μήνα» συμπλήρωσε ο Λεβ.
Κλείνοντας, μίλησε για τον τραυματία Μεσούτ Εζίλ ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο. «Δεν μπορώ να πω από τώρα αν θα παίξει. Παρόλο που σήμερα προπονήθηκε, μπορώ μόνο να πω ότι υπάρχει πολύ εσωτερικός ανταγωνισμός στην ομάδα και αυτό είναι καλό».
- Η εκστρατεία εκδίκησης του Τραμπ εναντίον Ρεπουμπλικάνων υποψηφίων μπορεί να κοστίσει τον Νοέμβριο
- Barclays: Τα «στοιχήματα» γίνονται ο νέος γκουρού των αγορών
- Η Anthropic συμφώνησε να καταβάλλει στη SpaceX 1,25 δισ. δολάρια μηνιαίως για υπολογιστική ισχύ
- Τριάντα αλιείς και υλοτόμοι δολοφονήθηκαν στη Νιγηρία από τρομοκράτες της Μπόκο Χαράμ
- Υποχώρηση των ΗΠΑ: Αφαιρέθηκε η Φρανσέσκα Αλμπανέζε από τον κατάλογο των κυρώσεων
- Μετά τους Τραμπ και Πούτιν, σειρά για τον Σι έχει η επίσκεψη στον Κιμ Γιονγκ Ούν

