
«Πεντάστερη» Σερβία, νίκες για Αυστραλία και Μαρόκο
Με τρία γκολ του Μίτροβιτς η Σερβία ήταν καταιγιστική και διέσυρε με 5-1 την Βολιβία στο τελευταίο φιλικό πριν το Μουντιάλ
Πανέτοιμη για το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι η Σερβία, καθώς η ομάδα του Μλάντεν Κρστιτς ήταν
Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους «αετούς» ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, καθώς ο επιθετικός της Νιούκαστλ πέτυχε χατ-τρικ.
Τον χορό των γκολ άνοιξε ο 24χρονος φορ μόλις στο 4′, ενώ τη σκυτάλη πήρε ο Λιάγιτς 15 λεπτά αργότερα. Στο 23′ ο Μίτροβιτς σκόραρε ξανά, με τον αρχηγό των Σέρβων, Μπράνισλαφ Ιβάνοβιτς, να σκοράρει στο 42′ με καταπληκτικό βολέ για το 4-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κάμπος μείωσε προσωρινά για τους Λατινοαμερικάνους, προτού ο Μίτροβιτς ολοκληρώσει το κρεσέντο του πετυχαίνοντας χατ-τρικ στο 68′, διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.
Την ίδια ώρα η Αυστραλία επικράτησε δύσκολα της Ουγγαρίας με 1-2 (88′ Σέινσμπουρι α.γ. – 74′ Αρζάνι, 90+2′ Κάνταρ α.γ.), ενώ το Μαρόκο πέρασε εύκολα με 1-3 από την Εσθονία (76′ Πούρζε – 11′ Μπελχαντά, 23′ Ζίγεκ, 72′ Νεσιρί).
- Η εκστρατεία εκδίκησης του Τραμπ εναντίον Ρεπουμπλικάνων υποψηφίων μπορεί να κοστίσει τον Νοέμβριο
- Barclays: Τα «στοιχήματα» γίνονται ο νέος γκουρού των αγορών
- Η Anthropic συμφώνησε να καταβάλλει στη SpaceX 1,25 δισ. δολάρια μηνιαίως για υπολογιστική ισχύ
- Τριάντα αλιείς και υλοτόμοι δολοφονήθηκαν στη Νιγηρία από τρομοκράτες της Μπόκο Χαράμ
- Υποχώρηση των ΗΠΑ: Αφαιρέθηκε η Φρανσέσκα Αλμπανέζε από τον κατάλογο των κυρώσεων
- Μετά τους Τραμπ και Πούτιν, σειρά για τον Σι έχει η επίσκεψη στον Κιμ Γιονγκ Ούν

