Η Σόφη Πασχάλη αποκάλυψε λεπτομέρειες για την ερωτική της ζωή
Η Σόφη Πασχάλη εξομολογήθηκε ότι είχε να κάνει σεξ δύο χρόνια
Η διάσημη γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη αποκάλυψε λεπτομέρειες για την σεξουαλική της ζωή και τον τρόπο που αντιμετωπίζει το σεξ.
Μιλώντας στο Celebrity Travel, η όμορφη γυμνάστρια εξομολογήθηκε την απόφασή της να μην κάνει σεξ κατά την περίοδο που δεν θα έχει σοβαρή σχέση.
«Για δύο χρόνια δεν έκανα κάτι. Δύο χρόνια άντεξα» ανέφερε, συμπληρώνοντας ότι «δεν ήταν τόσο περίεργο. Οι άνθρωποι της γιόγκα το δοκιμάζουν αυτό κάποιες φορές στη ζωή τους για να ανέβουν πνευματικά».
Παράλληλα, αποκάλυψε ότι δεν θα έκανε one night stand ποτέ στη ζωή της. «Δεν το έχω κάνει ποτέ, δεν έχει τύχει να κάνω κάτι με κάποιον και να μείνει εκεί» τόνισε.
- Ιράν: Πλησιάζει στη λήξη του το τελεσίγραφο του Τραμπ για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
- Τουρκία: Προφυλακίστηκε δημοσιογράφος αντιπολιτευόμενης εφημερίδας για «διασπορά παραπλανητικών πληροφοριών»
- Ιράν: Φρουροί της Επανάστασης από τον Λίβανο έπληξαν την Κύπρο με drone, λέει ο πρωθυπουργός
- Γαλλία: Η διασπασμένη αριστερά νικήτρια του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών στις μεγάλες πόλεις
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα 100 δολάρια το WTI, ξεπέρασε τα 113 το Brent στο άνοιγμα των αγορών
- Κούβα: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση έπειτα από το δεύτερο μπλακ άουτ μέσα σε μία εβδομάδα
