
Πανικός στη Γερμανία: Επίθεση με μαχαίρι – Ενας νεκρός, δύο τραυματίες
Ο δράστης επιτέθηκε σε επιβάτες τρένου που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κολονία στο Αμβούργο
Πανικός επικράτησε το βράδυ της Τετάρτης σε πόλη της Βόρειας Γερμανίας και συγκεκριμένα στην Φλένσμπουργκ. Ανδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σκοτώνοντας έναν και τραυματίζοντας άλλους δύο.
Ο δράστης επιτέθηκε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν επιβάτη του τρένου και ακολούθως κινήθηκε εναντίον μίας γυναίκας αστυνομικού και ενός πολίτη, τους οποίος κατάφερε να τραυματίσει σοβαρά.
Σύμφωνα με αναφορές από αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης φέρεται να έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών.
Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι δεν «έχει επίγνωση» αν ήταν τρομοκρατική ενέργεια ή όχι, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθεί ο σταθμός και να αποκλειστεί περιμετρικά η περιοχή.
Το τρένο εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κολονία στο Αμβούργο και εκφράζονται φόβοι μήπως συνδέεται με τρομοκρατική ενέργεια.
- Φράνσις Φορντ Κόπολα: Από το UCLA στον «Νονό»
- Ολυμπιακός: Η 12άδα για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης – Πρόβλημα με Μόρις
- Χρυσός: Το κόλπο grosso της Γαλλίας – Τα κέρδη και η επιστροφή των ράβδων από τη Νέα Υόρκη
- ΟΗΕ: Βέτο Κίνας και Ρωσίας στο σχέδιο απόφασης για την προστασία της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ
- ΑΕΚ: Με Γκρέι κόντρα στην Μπανταλόνα
- «Κλειστά» ακίνητα: Πώς απαλλάσσονται από φόρο οι ιδιοκτήτες




